ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΜΕΧΡΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

 

 

 

“Ο Δήμος Θήρας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες έως 30/04/2018 να προσέλθουν στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Θήρας προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου στην προβολή των επιχειρήσεών τους προσκομίζοντας :

Α) Για τραπεζοκαθίσματα :

 1. Αίτηση (παραλαμβάνεται & συμπληρώνεται επί τόπου στο Δήμο).
 2. Αντίγραφο άδειας λειτουργίας/γνωστοποίησης, στην οποία πρέπει να αναφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης καθισμάτων σε υπαίθριο χώρο.
 3. Ταμειακή απόδειξη του τρέχοντος έτους.
 4. Τοπογραφικό διάγραμμα ή σκαρίφημα (του κοινόχρηστου χώρου που αιτούνται).
 5. Βεβαίωση μη οφειλής από το Δήμο Θήρας.
 6. Φωτοτυπία τελευταίας άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου.

Β) Για σταντ με εμπορεύματα:

Ως ανωτέρω, με τη διαφορά ότι αντί για αντίγραφο άδειας λειτουργίας θα προσκομίσετε στην υπηρεσία την έναρξη εργασιών της ΔΟΥ.

Γ) Για αυτοκίνητα και δίτροχα προς εμπορία ή ενοικίαση επί κοινόχρηστου χώρου:

 1. Αίτηση (παραλαμβάνεται & συμπληρώνεται επί τόπου στο Δήμο).
 2. Αντίγραφο άδειας λειτουργίας/γνωστοποίησης.
 3. Τοπογραφικό διάγραμμα ή σκαρίφημα (του κοινόχρηστου χώρου που αιτούνται) στο οποίο να φαίνονται τα ακριβή τ.μ. που καταλαμβάνουν τα προς επίδειξη αυτοκίνητα και δίτροχα επί του κοινόχρηστου χώρου, μπροστά από το κατάστημα που αιτείται την άδεια.
 4. Βεβαίωση μη οφειλής από το Δήμο Θήρας.
 5. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα εγκρίνεται η κατ’ εξαίρεση παραχώρηση του χώρου για το σκοπό αυτό (η εισήγηση γίνεται από την ελεγκτική αρχή).
 6. Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας καλής εκτέλεσης των όρων της άδειας χρήσης ίσης προς το 100% του αναλογούντος τέλους. Δεν είναι αναγκαία η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, αν το τέλος του παραχωρούμενου χώρου είναι μικρότερο των 1.200 ευρώ (άρθρο 16 Ν. 3254/2004) (θα την προσκομίσουν μετά τον έλεγχο της επιτροπής)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *