ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΙΟΥ-ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

 

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες αλλά και όλους τους οδηγούς της Σαντορίνης, ότι λόγω των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θήρας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν με ευλάβεια την οδική σήμανση (ιδίως) στις περιοχές που εκτελούνται τα έργα.

Συγκεκριμένα:

 

 

α) Στην περιοχή του Μονολίθου, είναι σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε τμήμα της επαρχιακής οδού Μεσαριάς – Μονόλιθου και επομένως οι οδηγοί, να μην επιχειρούν με κανένα τρόπο την διέλευση τους από το σημείο όπου γίνεται η αποκατάσταση των βλαβών της οδού.

 

 

 

β) Στον Λιμένα του Αθηνιού, οι χρήστες της επαρχιακής οδού θα πρέπει να έχουν την μέγιστη προσοχή στην στροφή που εκτελείται το έργο της αντιμετώπισης του κατολισθητικού φαινομένου, τηρώντας χαμηλές ταχύτητες και ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των υπευθύνων του έργου. Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι, είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας (επί της οδού) σε οχήματα άνω των 12 μ. και άνω των 45 τόνων.

 

 

γ) Τέλος, στο προσεχές διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις για την αποκατάσταση τοπικών φθορών (λακκούβες) στο σύνολο της επαρχιακής οδού.

 

 

Κατόπιν των ανωτέρω, ζητάμε αφενός την κατανόηση όλων των οδηγών για τις τυχόν καθυστερήσεις που θα προκύψουν και αφετέρου, την αυστηρή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

 

 

 

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *