ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΙΖΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

 

 

 

ANAKYKLOSI STAVLOI2Πληθαίνουν, όχι απλά οι ενδείξεις, αλλά οι σαφείς δηλώσεις αιρετών, από γειτονικά νησιά, πως η Σαντορίνη θα γίνει χώρος υποδοχής ανακυκλώσιμων σκουπιδιών, που εν συνεχεία θα προωθούνται στην Αθήνα. Κατηγορηματική ήταν η επιβεβαίωση από το Δήμαρχο Ιητών κ. Μιχάλη Πετρόπουλο, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Ενημερωτικός Περίπλους» του Σαντορίνη 106.4 FM, έφτασε να χαρακτηρίσει «καλή προίκα» το γεγονός. Μέχρι βέβαια η Ίος να λύσει το πρόβλημα της διαχείρισης, γιατί φαίνεται πως η Σαντορίνη το έχει επιλύσει, απόλυτα, οριστικά και αμετάκλητα. Τόσο που ζητά σκουπίδια και από αλλού. Ακούστε τον κ. Πετρόπουλο, συνοδευόμενο από οπτικό υλικό για το πώς αντιμετωπίσαμε φέτος ακόμα και την περισυλλογή των ανακυκλώσιμων στη Σαντορίνη.

 

ΒΙΝΤΕΟ.

petropouloss_anakyklosi

 

 

Αντίστοιχες συμφωνίες, φαίνεται πως έχουν γίνει με τη Μήλο, τη Φολέγανδρο αλλά χωρίς να ενεργοποιήθηκε η μεταφορά, ενώ από την Ανάφη, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Ιάκωβος Ρούσσος, η παραλαβή γίνεται κανονικά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 9το οπτικό υλικό, προέρχεται πάλι από το καλοκαίρι της Σαντορίνης).

 

  Τα ερωτήματα είναι:

 

  1. Έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ο Δήμος για την υποδοχή των απορριμμάτων;
  2. Εισπράττει το ποσό που σύμφωνα με εκτιμήσεις (δηλώσεις από τον Συνεταιρισμό ΜΟΙκονος) ανέρχεται μεσοσταθμικά σε 150 ευρώ ο τόνος.
  3. Την επιδότηση των 50 ευρώ τον τόνο, της ΕΕΑΑ ποιος την παίρνει;
  4. Η εταιρεία Ανακύκλωσης, έχει σχέση και ποια με την εταιρεία Αποκομιδής;
  5. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Θα απαντήσει κανείς, για αυτή τη μπίζνα;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *