ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΡΕΝΑ ΓΡΙΒΑ

Έφυγε από κοντά μας χθες το βράδυ (στσ: Μεγάλο Σάββατο 23/4/2022) η κ. Ρένα Γρίβα η οποία υπηρέτησε επί τρεις τετραετίες την κοινότητα του Εμπορείου και διετέλεσε για χρόνια και επαρχιακός σύμβουλος της επαρχίας Θήρας.
Ήταν μία προσωπικότητα που άφησε τη σφραγίδα της για την ανάπτυξη του Εμπορείου και γενικότερα του νησιού μας.
Η Ρένα Γρίβα ήταν και αυτή ένας από τους τότε κοινοτάρχες που στήριξαν με αγάπη και θέρμη την τράπεζα αίματος Σαντορίνης, την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Από τότε 1992 και μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον της ήταν έντονο και οι εκκλήσεις της ιδιαίτερα  στους νέους συνεχείς παροτρύνοντας τους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη θεάρεστη προσπάθεια όπως έλεγε.

Δεν είναι πολλές οι μέρες που έστειλε και το τελευταίο μήνυμα για την 61η εθελοντική αιμοδοσία που αρχίζει στις 30 Απρίλη και θα τελειώσει στις 8 Μάϊου μαζί με τις πασχαλιάτικες ευχές της. Και βέβαια δηλώνοντας την περηφάνεια της σαν Σαντορινιά και μάλιστα αιμοδότρια για την βράβευση της τράπεζας αίματος Σαντορίνης από την ακαδημία Αθηνών. Η Ρένα Γρίβα έφυγε από τη ζωή και καμάρωνε για το ότι ήταν Σαντορινιά και Μποργιανή και υπήρξε αιμοδότρια και ιδρυτικό μέλος της τράπεζας αίματος Σαντορίνης. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη το έργο που ξεκίνησε για το καλό του νησιού μας και της εθελοντικής αιμοδοσίας ας είναι αιώνια η μνήμη της.

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης

 

Σήμερα στις 16.30, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Εμπορείο,  θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *