Δρόσος Μάρκος με το “Σαντορινιό Όραμα”

“Το “Σαντορινιό Οραμα ” δυναμώνει !
ΜΑΡΚΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΚΟΝΤΟΣ)
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΜΑΡΚΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ( Κοντός )
από το Εμπορείο
Γέννημα – θρέμμα Μποριανός ο Μάρκος, είναι γιος του Άγγελου Κοντού και της Σπυριδούλας, παιδί πολυμελούς οικογένειας ( 6 αδέλφια ).
Είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Σιγάλα (Κονταρά) και πατέρας δύο παιδιών.
Διπλωματούχος Α’ μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού, εργάστηκε στο τελεφερίκ επί 37 χρόνια ως μηχανικός.
  Αγαπητός στους συναδέλφους του ο Μάρκος, υπήρξε πρόεδρος των εργαζομένων στο τελεφερίκ επί 8 χρόνια .
Αγαπητός στη Σαντορινιά και τη Μποριανή κοινωνία, έχει τιμηθεί από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον ανέδειξαν κατ επανάληψη δημοτικό και κοινοτικό σύμβουλο.
Ο ίδιος ανταπέδωσε την τιμή ασχολούμενος με τα προβλήματα του τόπου του και διεκδικώντας το καλύτερο για τους συμπατριώτες του.
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τουριστικό τομέα, διαχειριζόμενος οικογενειακώς, καταλύματα εστίασης και εμπορικό κατάστημα .
Ανθρωπος εργατικός, ευσυνείδητος, δημιουργικός, καταξιωμένος μέσα από τη δουλειά του, απολαμβάνει μεγάλης κοινωνικής αποδοχής.
Αγαπά το χωριό του, το νησί του, τους συμπατριώτες του, και θέλει να συμμετέχει ενεργά, όπως πάντα, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.
  Η εκτίμηση του προς το σημερινό δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, τον έφεραν υποψήφιο με τον συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” για τις επόμενες εκλογές.
Εφόσον οι συμπατριώτες του τον τιμήσουν με την ψήφο τους, θα ανταποκριθεί, όπως πάντα στα καθήκοντα που θα του ανατεθούν.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Μάρκο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *