Δρόμοι της Αφαίρεσης

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΓΕΛΗ ΡΟΥΣΣΟΥ(ΠΕΠΠΟΥ) ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

 

 

  “Ο Πέππος- Βαγγέλης Ρούσσος παρουσιάζει την νέα ατομική του έκθεση με τίτλο «Δρόμοι Αφαίρεσης» στο Μέγαρο Γκύζη, το Σάββατο 20 Αυγούστου 20:00-22:30, και θα διαρκέσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Ο καλλιτέχνης στη νέα σειρά έργων του, εμμένει και πάλι στην αφαίρεση. Με βαθιά καλλιτεχνική αίσθηση, συνεχίζει να επιδιώκει την υπέρβαση της συμβατικής εικονοποιίας διασπώντας την οπτική πληροφορία και ανάγοντας οικείες εικόνες σε αφηρημένα σχήματα.
  Έργα σαν του Πέπου, ανοιχτά σε ερμηνείες και σκέψεις, μας θυμίζουν ότι τα πράγματα μάλλον δεν είναι όπως είναι, παρά μάλλον όπως καθένας και καθεμιά τα αντιλαμβάνεται. Το μόνο που μένει είναι να τα δούμε.
Ο Πέπος (Βαγγέλης Ρούσσος) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Το 1986 αρχίζει την ουσιαστική του ενασχόληση με την τέχνη.
Με αφορμή την ανεξάντλητη πηγή εικαστικών θεμάτων και έμπνευσης που λέγεται Σαντορίνη και έχοντας την εικαστική εμπειρία δίπλα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες Παναγιώτη Γράβαλο και Πάρη Πρέκα, ξεκινά ένα ταξίδι με γλυπτική, ζωγραφική και κατασκευές, χρησιμοποιώντας πάντα νέους δρόμους.
Αιγίδα:Τεχνοχώρος Art Gallery”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *