ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ: “ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ”

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΘΗΡΑΣ

 

 

“Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες ανταλλαγής συγχαρητήριων και θριαμβολογιών σχετικά με τα εγκαίνια του παραρτήματος του Δημοτικού Σχολείου Ακρωτήριου!
Δυστυχώς εμείς σαν γονείς δεν μπορούμε να συμμεριστούμε ούτε να κατανοήσουμε όλο αυτό το χαρούμενο και πανηγυρικό κλίμα για ένα παράρτημα που στήθηκε (δεν χτίστηκε) πρόχειρα με κατασκευές που σίγουρα δεν μας βρίσκουν σύμφωνους ότι μπορούν και ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται ως σύγχρονα διδακτήρια το 2023!
  Λυόμενα προκάτ κοντέινερς που στοιβάζουμε τα παιδιά μας με την υπέροχη θέα κιγκλιδωμάτων με οριζόντιες μπάρες που παραπέμπουν σε οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα εκτός του εκπαιδευτικού -σχολείου!
  Επίσης μεσοτοιχία με την υπέροχη παιδική χαρά, διότι όταν γίνετε σωστή δουλειά πρέπει να αναγνωρίζετε, με ότι αυτό συνεπάγετε για όταν θα ανοίξει ο καιρός και η σεζόν με τους χιλιάδες συμπολίτες μας που θα συρρεύσουν στο νησί και θα θέλουν να πάνε τα παιδιά τους να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν κάνοντας την ανάλογη όμορφη αλλά καθόλου βοηθητική για το εκπαιδευτικό έργο «φασαρία».
ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ!!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *