ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ SAF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Ελάτε να παίξουμε θέατρο

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης οργανώνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά από 4 έως 12 ετών.
Το Θεατρικό Παιχνίδι, ως μέθοδος, μεταφέρει την ουσία της τέχνης στον κόσμο των παιδιών και τους μιλά με τη γλώσσα του θεάτρου στο παιχνίδι τους .Δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίζουν και να επικοινωνούν στην ομάδα με βάση τις ανάγκες τους, κινητοποιώντας την έμπνευση των ιδεών τους, την φαντασίας τους, τις αισθήσεις τους.

Μουσικό σύνολο μικρών τραγουδιστών

Μουσικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού
Τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που έχουν μείνει στην ιστορία και αξίζει να γνωρίσουν τα παιδιά. Οι μικροί τραγουδιστές του εργαστηρίου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να τραγουδήσουν, να γνωρίσουν την ιστορία των τραγουδιών και να ανακαλύψουν τη μαγική δύναμη και το ρόλο της μουσικής μέσα στην ιστορία.

Σύγχρονο εργαστήρι φωνητικής

Ομαδικό μουσικό εργαστήρι σύγχρονου τραγουδιού για ενήλικες
Φωνητικές ασκήσεις, τραγούδια και παρατηρήσεις στη φωνή και στο στήσιμο του σώματός μας την ώρα που τραγουδάμε θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το φωνητικό μας όργανο. Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας χωρίς να την καταπονούμε αλλά και διευρύνοντας τις δυνατότητές της εστιάζοντας στην έκταση, την ομοιογένεια και την καλή χρήση της αναπνοής.

«Μια Ιστορία Θα Σας Πω»

Ιστορικές συναντήσεις για έφηβους και ενήλικες.
Από την μοναδική Στρογγυλή στην εντυπωσιακή Σαντορίνη, μέσα απ’ αυτές τις ιστορικές συναντήσεις θα γίνει μια προσπάθεια ανάδειξης διαφορετικών όψεων της Σαντορίνης. Στη διαδρομή μας αυτή θα έχουμε πάντα ιστορικές πηγές και με βάση τις συζητήσεις μας θα ανασκαλίσουμε το παρελθόν και θα κοιτάξουμε το μέλλον. Αλήθεια που ήταν το λεπροκομείο στη Σαντορίνη; Ξέρατε ακόμη ότι Θηραίοι συνέβαλαν στην ίδρυση του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου; Τι θα πει τράχωμα στη Σαντορίνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *