«Διήμερη επίσκεψη στη Σύρο του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου».

“Διήμερη επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο 17/2, ο κος Καφούρος επισκέφτηκε το ναυπηγείο Σύρου Νεώριον, όπου, παρουσία της Υπουργού Εσωτερικών κας Ν. Κεραμέως και βουλευτών, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Neorion Onex Shipyards κ. Πάνο Ξενοκώστα. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αντιρρυπαντική άσκηση στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων με τον συντονισμό της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος και του Λιμεναρχείου Σύρου.

  Παρέστη επίσης στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την Υπουργό Εσωτερικών, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Λεονταρίτη και κ. Δαδάο, τους Δημάρχους Σύρου, Νάξου, Κέας και Σίφνου, όπου παρουσία των βουλευτών Κυκλάδων, συζήτησαν για τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και της νησιωτικότητας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κος Καφούρος συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Καφτηράνη. Ήταν η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση μετά της εκλογές του Ιουλίου 2023 και παρευρέθηκαν, εκτός από την κα Κεραμέως, εκπρόσωποι της ΔΕΕΠ, μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου, μέλη και εκπρόσωποι των ΔΗΜ.Τ.Ο νησιών Κυκλάδων, Δήμαρχοι και μέλη ΝΔ – εκλεγμένοι της ΤΑ. Ακολούθησε, το βράδυ, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου. Στην εκδήλωση υπήρξε εκτεταμένη ομιλία της υπουργού κας Ν. Κεραμέως και τοποθετήσεις των τεσσάρων βουλευτών Κυκλάδων.

Την Κυριακή 18/2, ο κος Καφούρος συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Χρηστιάννα Πάπιτση και μίλησαν για την τουριστική προβολή του νησιού.

Ακολούθησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σεμνή Τριανταφυλλίδου, στο τοπικό ενημερωτικό μέσο Cyclades Live.

Τέλος, ο βουλευτής Κυκλάδων είχε προσωπική συνάντηση με εκπροσώπους του εργατικού κέντρου Σύρου για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του εργατικού κέντρου καθώς και θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του νομού Κυκλάδων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *