ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Α. ΜΗΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ Μ. ΚΑΦΟΥΡΟ

“ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ”, ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

ΔΗΛΩΣΗ Α. ΜΗΤΡΟΠΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΙΑΣ_ΑΡΤ  “Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του κ. Αντιδημάρχου και Πρόεδρου της ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήρας κ. Μάρκου Καφούρου, που παρεχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό σας, και την οποία δεν παρακολούθησα, καθόσον εδώ και 14 χρόνια δεν έχω οποιαδήποτε συμμετοχή στα κοινά, αναφέρθηκε στο όνομά μου.

Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω , ότι κατά την αναχώρησή μου από καφετέρια της πόλης μας συναντήθηκα στην έξοδό μου με τον εισερχόμενο σ’ αυτήν κ. Αντιδήμαρχο και ανταλλάξαμε έναν κοινωνικό χαιρετισμό ολίγων δευτερολέπτων.

Αυτός ο χαιρετισμός έγινε αφορμή να χαρακτηρισθεί ως στήριξη στον ίδιο και ως διαφωνία μου στα αναφερόμενα από τον κ. Ελευθέριο Γαβρίλη.

Ως εκ τούτου προς αποκατάσταση της τάξης θέλω να δηλώσω ότι:

  • Τιμώ όλους όσοι ασχολούνται με τα κοινά, για τις προσπάθειες που καταβάλουν, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, καθόσον απουσίαζα συνεχώς επί 9 μήνες από τη Σαντορίνη για σοβαρό προσωπικό μου πρόβλημα.
  • Τιμώ τον έγκριτο Νομικό κ. Ε. Γαβρίλη, για την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, την ευθύτητα του χαρακτήρα του, τους αγώνες και προσπάθειές του, για την επίλυση προβλημάτων του νησιού μας.
  • Θέλω επίσης δημόσια να του εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, για την ηθική και νομική του συμπαράσταση, κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης δωδεκαετίας δικαστικών αγώνων.

Σας ευχαριστώ

Αρτέμιος Μητροπίας

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *