ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΦΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΝΕΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ 155.000 ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

 

 

 

15 Ιουλίου 2016, εγκαινιάστηκε το Νοσοκομείο Σαντορίνης. 15 Ιουλίου 2018, δίνεται και νέα προοπτική με τη συνδρομή του Δήμου.

Στην επικύρωση των όσων συμφωνήθηκαν κατά την πρόσφατη ευρεία συνάντηση στον Υπουργείο Υγείας, προχώρησε το πρωί ο Δήμαρχος Θήρας. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, ο κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας (Φηρών) και του «Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού» (Τελεφερίκ) κ. Γεράσιμο Κανακάρη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος και ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος, δεσμεύτηκαν ότι:

Α. Θα καταβληθούν άμεσα τα 25.000 ευρώ που εκκρεμούσαν για την ενίσχυση της στέγασης των Γιατρών του Νοσοκομείου.

Β. Θα δοθούν στον Σύλλογο Στήριξης του Κέντρου Υγείας και Νοσοκομείου Θήρας 130.000 επίσης για τον ίδιο σκοπό.

 

Η εξέλιξη αυτή, διώχνει ένα μεγάλο σύννεφο από τις σχέσεις Δήμου και Νοσοκομείου, δημιουργώντας νέες ευοίωνες προοπτικές για την εύρυθμη λειτουργία και ευκολότερη στελέχωση της Υγειονομικής δομής του νησιού.

 

Ίσως και το γεγονός, πως σαν σήμερα πριν 2 χρόνια (15 Ιουλίου 2016) ο Πρωθυπουργός εγκαινίαζε το επί πέντε χρόνια κλειστό Νοσοκομείο της Σαντορίνης, να προστίθεται στο συμβολισμό της μέρας.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *