ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

 

Σε οδυνηρή πολιτική ήττα για το Δήμαρχο μετατράπηκε η -κατά τον ίδιο- “σημαντικότερη συζήτηση των τελευταίων ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο”. Έτσι, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων παραπέμπεται στις καλένδες τελικά ,καθώς η πρόταση του δεν κατάφερε να αποσπάσει την απαιτούμενη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε μέσα σε έντονη ατμόσφαιρα, καθώς πολλοί κάτοικοι του Μεγαλοχωρίου, είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο να γίνει στην περιοχή τους η διαχείριση των απορριμάτων. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη φάση περιελάμβανε την δεματοποίηση και την εναπόθεση τους σε παλιά ορυχεία της περιοχής, μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Εναντίον, ψήφισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση, καθώς και οι εκλεγμένοι με τη “Θηραϊκή Πολιτεία” Σύμβουλοι κ. Αντρέας Ζώρζος, Γιάννης Αργυρός και Επιφάνιος Σιγάλας, ενώ απουσίαζε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μαρία Αργυρού. Επίσης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοχωρίου κ. Κώστας Κανελάκης ψήφισε αρνητικά ( είναι από τις περιπτώσεις που οι Πρόεδροι έχουν δικαίωμα ψήφου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *