“ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ” ΜΕ ΤΗ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ- ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΑΠΠΠΟΣ

 

 


  “Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Χίλια κι ένα παραμύθια» με αφηγήτρια την Σάσα Βούλγαρη.

Μαγικά παραμύθια από όλες τις άκρες της Ελλάδας και του κόσμου «ζωντανεύουν» στη σκηνή του Μεγάρου Γκύζη με την εξαίρετη αφηγήτρια να επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «τι κάνει κανείς όταν στο διάβα του συναντά Μάγισσες, Δρακόφιδα κι άλλα Θεριά; Μπορεί ένα ρεβίθι να σε κάνει ζάμπλουτο, κι ένα μήλο χρυσό να σε βάλει σε μπελάδες; Πως αποκτάς τις τρεις χρυσές τρίχες ενός Δράκου και πόσα ζώα χωράνε στον πύργο μιας… μύγας;».

Η Σάσα Βούλγαρη ανήκει στους πρωτοπόρους της προφορικής αφήγησης στην Ελλάδα, από το 1993. Διδάσκει Τεχνική της Αφήγησης και Δημιουργική Γραφή με τη δική της Μέθοδο Εκπαίδευσης από το 1995. Γνωστοποίησε ευρέως την προφορική νεο-αφήγηση στην Ελλάδα, με σταθερά προγράμματα σε Σχολεία, Μουσεία, Βιβλιοθήκες και σημαντικά Πολιτιστικά Ιδρύματα και την Ελληνική Τηλεόραση (ΕΤ1). Είναι η πρώτη Ελληνίδα προφορική αφηγήτρια που προτάθηκε για το Διεθνές Βραβείο Astrid Lindgren Memorial Award (δύο φορές υποψήφια της SCBWI – Greece το 2014 και το 2015).

Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά από πέντε ετών και πάνω και για ενήλικες.

Είσοδος: Ελεύθερη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *