Απειλητικό μήνυμα σε υποψήφιο Δήμαρχο Φολεγάνδρου

 

 

 

Μια περίεργη ιστορία, εξελίσσεται στη Φολέγανδρο. Όπως υποστηρίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος του νησιού κ. Χρήστος Λύδης, στο εντοιχισμένο κιβώτιο του μετρητή ρεύματος, κάποιος απόθεσε μια εκτυπωμένη σελίδα Α4 που περιείχε τη φράση ” Με αυτά που λες και αυτά που κάνεις, δεν θα έχεις καλό τέλος…”. Ο ίδιος ανάρτησε το απειλητικό μήνυμα, γνωστοποιώντας και την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Όπως και να έχει, μετά τη γνωστή ιστορία με τον Δήμαρχο Ναυπλίου που εναπέθετε περιττώματα και σκουπίδια στην αυλή πολιτικού του αντιπάλου, φαίνεται πως οι εκλογικές μάχες “δανείζονται” δυσώδεις και δυσοίωνες πρακτικές του μακρινού παρελθόντος.

 

Η ανάρτηση του κ. Χρήστου Λύδη

 

 

“Για άλλη μια φορά ο τόπος μας γράφει της πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του .

Ο τόπος μας,  μια μεγάλη υπέροχη ,σχεδόν βραχονησίδα του Αιγαίου, αντί να επιλέξει την αγάπη ,την λογική και την αλήθεια, επιλέγει για άλλη μία φορά τα ψέματα , της απειλές, και την συκοφαντία, σε ένα νησί με μόλις 715 μόνιμους κατοίκους.
Οι απόφαση κάποιον άνθρωπόν να στείλουν απειλητικό μήνυμα στο σπίτι του επικεφαλής της παράταξης  μας , είναι η πραγματική  εικόνα και το ήθος των ανθρώπων που διοικούν αυτόν τον τόπο,  η απόφαση τους αυτή , έρχεται μετά από της μεγάλες σκληρές αλήθειες, και αποκαλύψεις που κάνει καθημερινά ο επικεφαλής  της παράταξης μάς κ. Λύδης Χρήστος.
Το περιστατικό αυτό έχει πάρει ήδη το δρόμο  της δικαιοσύνης , εμείς όμως θα περιμένουμε πότε αυτοί οι άνθρωποι, θα πάρουν  το δρόμο  της λογικής,  το δρόμο  του καλού , το δρόμου  του συμπατριώτη,  το δρόμο  της αγάπης,  το δρόμο για την Φολέγανδρο , τον ευλογημένο αυτόν τόπο που γεννηθήκαμε, αλλά αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν καθημερινά .
Ο τόπος αυτός είναι για όλους,  ας το καταλάβουν  επιτέλους.!
Δεν μας αγγίζει  η λάσπη , η συκοφαντία  και οι ύβρεις από άτομα που οι κοινωνία , τα έχει θέση στο περιθώριο εδω και χρόνια. Δεν μας φοβίζουν,  τα ραβασάκια που στέλνετε, ούτε τα φακελάκια  που ετοιμάζεστε να μοιράσετε…! Ξέρετε  εσείς, σας ξέρουμε και εμείς καλά 30 χρόνια τωρα..  πλέον όμως σας έμαθε και ο τελευταίος σε αυτόν τον τόπο..!
Εμείς 8 Οκτωβρίου θα σας ευχηθούμε καλή κοινωνία..! Ελπίζουμε  ότι εκεί που θα σας κατατάξει  ο κόσμος  να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι, γιατί οι Φολέγανδρο, δεν θέλει άλλο τέτοιους ανθρώπους.
Από την μεριά  μας , ευχόμαστε  ένα καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, με ήθος , προτάσεις πρόγραμμα,  ομιλίες  και συγκεντρώσεις. Μην επιλέξετε πάλι πόρτα -πόρτα τα βράδια,  ο Οκτώβρης κρύβει αρρώστιες  και κρυολογήματα..!”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *