ΑΟ Θήρας: Έχει αγώνα σήμερα

  “Έπειτα από 20 ημέρες απουσίας,
ο Α.Ο Θήρας παίζει ξανά μπροστά στον κόσμο του! Το Σάββατο η ομάδα μας φιλοξενεί στο ΔΑΠΠΟΣ τον Ηλυσιακό (19:00, Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής Volleyleague γυναικών.
Στόχος στο 2ο φετινό εντός έδρας ματς της σεζόν, είναι η επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα που θα διατηρήσει τον Α.Ο. Θήρας στην 4άδα και το φετινό αήττητο στο κλειστό της Σαντορίνης.
  «Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για την αυριανή αναμέτρηση, ώστε να «επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες» μας μετά τη μεγάλη μάχη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σχεδόν μετά από ένα μήνα επιστρέφουμε «σπίτι μας» και «διψάμε» να παίξουμε και πάλι μπροστά στο φανταστικό κοινό της Σαντορίνης. Το μυαλό μας είναι επικεντρωμένο στο να συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και αυτό θέλουμε και το Σάββατο» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, Ματέο Φρέσκι για την αναμέτρηση κόντρα στη φορμαρισμένη αθηναϊκή ομάδα.
Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας, να στηρίξετε, όπως πάντα με τη φωνή και το χειροκρότημά σας την ομάδα ως «7ος παίκτης» της!
Volley League Γυναικών – 7η αγωνιστική
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Ηλυσιακός Α.Ο.
Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Καλιγέρη’.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *