ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΤΩΡΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 

 

 

 

“Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων του Καμαρίου, που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται με την εξυπηρέτηση της συγκοινωνίας των ΚΤΕΛ, η παράταξη «ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» εργάστηκε προς την κατεύθυνση εξεύρεσης μιας προσωρινής λύσης, ώστε και οι κάτοικοι να μην ταλαιπωρούνται αλλά και να διευκολύνει τους επαγγελματίες

 

 

Ο επικεφαλής της Παράταξης Μανόλης Ορφανός και  ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αλαφούζος κατόπιν διαβουλεύσεων με την Πρόεδρο της Κοινότητας Μαριάννα Πελέκη, το ΚΤΕΛ, αλλά και τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον εσωπαραλιακό δρόμο του Καμαρίου πρότειναν:

  • Να ενταχθούν στην γραμμή 1 του Καμαρίου λεωφορεία μέχρι 30 θέσεων για να μπορούν να ελιχθούν και να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της περιοχής.
  • Με την ένταξη των ευέλικτων αυτών λεωφορείων θα μπορεί να γίνεται αποβίβαση και επιβίβαση και στις δυο πλευρές του δρόμου εναλλάξ, δηλαδή και στη διασταύρωση των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μακεδονίας

(Κρητικός) και στη διασταύρωση των οδών Μακεδονίας και Παναγίας Μυρτιδιώτισσας (Μητροπίας) ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι.

  • Την διαφορά του κόστους  του λεωφορείου να το επιβαρυνθεί ο Δήμος για την εξυπηρέτηση των κατοίκων..

 

 

Πρόταση την οποία αποδέχονται όλοι οι εμπλεκόμενοι και η οποία θα δώσει  λύση ανακούφισης και αποσυμφόρησης έως ότου ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την νομιμότητα των πεζοδρομίων που  έχουν ήδη κατασκευαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

 

 

Το Καμάρι αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και παράδοσης του νησιού και δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών και να μην δώσουμε έστω μια προσωρινή και αποδεκτή λύση στο πρόβλημα”.

 

 

 

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Τώρα! Για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *