Μεσολόγγι και Αγρίνι, η Κατά Βαμβακούλα Σαντορίνη

Βίντεο

 

Ο Νίκος Βαμβακούλας, είναι μακράν η πιο καλτ μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έγινε γνωστός όχι μόνο για το -αδιαμφισβήτητο κατά τους ποδοσφαιρόφιλους- ταλέντο του, αλλά και για τις επικές του ατάκες, όπως η θρυλική : “Να μαζευτούμε δυο – τρεις για να κάνουμε μια… Πενταμελή Επιτροπή!”.

 

Ο αθλητής που έγινε τραγούδι και ταινία , ενώ επίσης κατάφερνε σφυρίζοντας βλάχικα μέσα στο γήπεδο, να μπερδεύει διαιτητές και αντιπάλους, έκανε ένα ακόμα κατόρθωμα. Τοποθέτησε τη Σαντορίνη, κάπου μεταξύ Μεσολογγίου και Αγρινίου. Λίγο παραπάνω να πήγαινε, θα έφτανε στο Καρπενήσι, που τουλάχιστον είναι νησί.

 

Όλα αυτά, στο πλαίσιο ενός τηλεπαιχνιδιού που με καντάρια σαχλαμάρας μαζεύει μιλιούνια τηλεθεατές. «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!», είναι ο τίτλος του και όσο για τους σελέμπριτις (διασήμους στα σανσκριτικά), είναι του τύπου «κι η μυλωνού τον άντρα της, με τους πραματευτάδες».

Πάντως ο Βαμβακούλας, είναι γνήσιος σελεμπριτάς. Έστω καλτ, αλλά πάντως αναγνωρίσιμη φιγούρα της ελληνικής κοινωνίας. Στο βιντεΐδιο, η επική απόδειξη πατριδογνωσίας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *