Υποψηφιότητες με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοινώσεις της παράταξης

 

 

 

  Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΜΠΑΝΟΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για την δημοτικές εκλογές ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΟΣ
γιατρός.
Το Εμπορείο είναι ο τόπος καταγωγής του γιατρού Δημήτρη Μπάνου, όπου και διαμένει μόνιμα από το 2013, όταν επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί τη Σαντορίνη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συμπατριώτες του.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μεσσήνας της Ιταλίας και στη συνέχεια έλαβε την ειδικότητά του γενικού χειρουργού, το 1994, από το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.
Εργάστηκε διαδοχικά σε αρκετές νοσοκομειακές μονάδες υγείας της Αττικής, όπως Μετροπόλιταν, Μεντιτερανέο, Ιατρικό Αθηνών.
Εχοντας πλέον αποκτήσει πολυετή εμπειρία και επιστημονική καταξίωση, επέλεξε να επιστρέψει και να άσκήσει το επαγγελμά του στο νησί του.
Εντάχθηκε στο Ιατρικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ως γενικός χειρουργός το 2017, ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του.
Από το 2018 κατέχει τη θέση του διευθυντή του χειρουργικού τομέα και για δύο χρόνια διετέλεσε επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου .
Ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του, πάντα πρόθυμος να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους και να τους δώσει τη συμβουλή του και τη βοήθεια του όποτε χρειαστεί .
Άτομο κοινωνικό, με σύγχρονες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της Σαντορίνης σε όλους τους τομείς και ειδικότερα σε αυτόν της υγείας.
Ενεργός πολίτης ο Δημήτρης, επιθυμεί παράλληλα με την επιστήμη του ,να υπηρετήσει και την αυτοδιοίκηση, να συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια για να παραμείνει η Σαντορίνη κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ένα νησί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης και οικονομικής ευμάρειας .
Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του σημερινού Δημάρχου Αντώνης Σιγάλα, ενίσχυσαν την απόφασή του να ενταχθεί στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα” και να αγωνισθεί για τη νίκη τους στις επερχόμενες εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Δημήτρη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!

 

 

 

 

 

“Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ). ΔΡΟΣΟΥ
(ΜΠΙΣΤΟΛΗ)
Μαζί μας ,υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΒΟΥΛΑ ΔΡΟΣΟΥ
(Μπιστόλη)
Από το Εμπορείο ,γέννημα θρέμα η Βούλα ,κόρη του Μάρκου (Μπιστόλη) και της Φλώρας, είναι μητέρα ενός παιδιού .
  Ατομο δραστήριο κ εργατικό έχει απασχοληθεί κατά το παρελθόν στον αγροτικό τομέα, στη συνέχεια στην εστίαση όπου επί οκτώ χρόνια διατηρούσε κατάστημα στο Καστέλι του Εμπορείου .
Εχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.
Δραστηριοποιήθηκε σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και έχει να επιδείξει αξιόλογη εθελοντική δράση.
Άτομο που εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά, επιθυμεί να αγωνιστεί για να ζήσουν σε ένα καλύτερο, πιο ποιοτικό περιβάλλον.
Συντάσσεται ανεπιφύλακτα με το συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα”, στο πλάι του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα και θα δώσει τη μάχη της, ως υποψήφια μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Βούλα !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *