Συνάντηση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας

 

 

 

 

“Στη συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και της Δημοτικής παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης  υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα γενικού Περιφερειακού και Δημοτικού ενδιαφέροντος.

Αφού ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέδειξε και ανέλυσε όλες τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας αναφερόμενος ειδικότερα σε θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού για την ανάπτυξη του νησιού μας, υπήρξε έντονος προβληματισμός  για το γενικότερο μέλλον της Σαντορίνης,  όπου  πρόσθετα η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε τις κάτωθι προτάσεις.

1.- την εφαρμογή της Τοπικής συλλογικής σύμβασης, και την καθιέρωσή της ως Υποχρεωτική.

2.- Την κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης και στην ενέργεια.

3.- Την διεκδίκηση από το ΤΑΙΠΕΔ όλων των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και την παραχώρησή τους στο Δήμο για αξιοποίηση τους προς όφελος των κατοίκων.

4.- Την εξασφάλιση και δημιουργία σύγχρονων σχολικών συγκροτημάτων , χώρων άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης.

5.- Την ανάδειξη και αξιοποίηση του θεάτρου της Αρχαίας Θήρας και των υπολοίπων αρχαιολογικών σημείων που μέχρι σήμερα δεν έχουν αναδειχθεί.

Παρόντες στη συνάντηση αυτή  ήταν οι :

Από την Λαϊκή Συσπείρωση: η επικεφαλής κυρία Αργυρού Μαρία και η υποψήφια και νυν δημοτική σύμβουλος κυρία  Κόκκαλη Ακυλίνα

Από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο τα μέλη:  Ο πρόεδρος κύριος Νομικός Νικόλαος,  ο αντιπρόεδρος κύριος Λιγνός Αντώνιος, ο γραμματέας κύριος  Διαμαντόπουλος Γεώργιος και ο αναπληρωτής ταμίας του συλλόγου κύριος   Χάλαρης Σταύρος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *