3 χρόνια … Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ

 

 

 

 

  “3 χρόνια σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, παραγωγικότητας.

 

Με την συμπλήρωση 3 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων μας στη Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. νιώθουμε αμέριστη ικανοποίηση, καθώς κατορθώσαμε να φανούμε συνεπείς απέναντι στην ευθύνη που αναλάβαμε και αντάξιοι των περιστάσεων και της εμπιστοσύνης των δημοτών της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. εξαρχής υπήρξε ένα στοίχημα για εμάς. Αφενός για να δείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εργαστούν μεθοδικά για τον τόπο και να φέρουν αποτελέσματα.

Αφετέρου για να αποδείξουμε ότι μια δημοτική επιχείρηση μπορεί να λειτουργήσει σαν μια ιδιωτική αλλά με κοινωνικό χαρακτήρα.

 

Από τις 10/09/2019 μέχρι και σήμερα εργαζόμαστε σκληρά και συστηματικά για να δίνουμε άμεσα λυσεις στην καθημερινότητα του δημότη, για να ολοκληρώσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έργα και μελέτες που ήταν σε εκκρεμότητα και να εξασφαλίσουμε νέα έργα, ικανά να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο τόπος μας και να δώσουν αναπτυξιακή πνοή στα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Καταφέραμε να αλλάξουμε πρόσωπο και φυσιογνωμία στη Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και να εκπονήσουμε νέες δράσεις, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ισχυρότερο κεφάλαιο που διαθέτει η Επιχείρηση, τους ανθρώπους της, τους εργαζόμενούς της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή συστρατεύθηκαν μαζί μας για την υλοποίηση των στόχων που θέσαμε.

Δώσαμε λύση σε χρόνιες διοικητικές δυσλειτουργίες και πλέον η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διαθέτει:

▪ ένα τεχνικό επιτελείο με όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ικανό να παρεμβαίνει αποτελεσματικά σε κάθε περίσταση.

▪ μια οικονομική – διοικητική υπηρεσία, ικανή να εξυπηρετεί τους καταναλωτές και να στηρίξει τους επενδυτικούς και αναπτυξιακούς στόχους της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Δε μας αρκούν όμως όσα έχουμε πετύχει και συνεχίζουμε με την αναζήτηση νέων πρακτικών, που μπορούν να κάνουν τις παροχές μας προς τους καταναλωτές ακόμη πιο ποιοτικές.

Γι’ αυτό και ταξιδεύουμε, ενημερωνόμαστε, αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών που αξίζουν τα νησιά μας.

Και όλα αυτά, με απόλυτη διαφάνεια, δημοσιεύοντας κάθε χρόνο και με κάθε λεπτομέρεια όλα τα πεπραγμένα της Διοίκησης.

 

Απολογιστικό φύλλο 2020

Απολογιστικό φύλλο 2021 (συνημμένα σε link)

 

Μέρα με τη μέρα το όραμα μας για το αύριο παίρνει σάρκα και οστά.

Νέοι και εργατικοί άνθρωποι στο τιμόνι που δε φοβούνται τη δουλειά και την ευθύνη,

Aξιοποίηση και ανάδειξη των εργαζομένων,

Aποτελεσματικότητα και έργο για το τώρα και το μέλλον του τόπου.

 

3 χρόνια… και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά με περισσότερη γνώση και εμπειρία με μοναδικό μας γνώμονα την ανάγκη για πρόοδο και ανάπτυξη.

 

Apologistiko 2020

 

Apologistiko 2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ”.

 

ΣΥΝΝΗΜΜΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *