2 ΜΑΪΟΥ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

 

 

“Είμαι εθελοντής αιμοδότης της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης. Παρακινούμενος από την έκκληση στα ΜΜΕ για προσέλευση αιμοδοτών προκειμένου να αιμοδοτήσουν για τις ανάγκες της χώρας μας αυτό το διάστημα που η έλλειψη αίματος είναι μεγάλη ,επικοινώνησα  με κάποιο από τα άτομα της Τράπεζας Αίματος.

Μου έγινε γνωστό λοιπόν ότι προγραμματίζεται η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία τον Μάιο από 2-10 και μάλιστα θα διενεργηθεί από την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού.

Ας ευχηθούμε όλοι αγαπητοί μου συμπατριώτες ,να είμαστε καλά μέχρι τότε και να έχουμε βγει νικητές  από το τούνελ αυτής της πρωτόγνωρης περιπέτειας του κορωνοιού.

Όμως με την ευκαιρία αυτή, ας μην ξεχαστούμε . Ας μην λείψει κανείς.

Η προσέλευσή μας την εβδομάδα της αιμοδοσίας του Μαίου ας γίνει με μεγαλύτερη ένταση και ενθουσιασμό. Ας αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι παραμένουμε αλληλέγγυοι ,ευαίσθητοι και ευγνώμονες σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν στη ζωή χιλιάδες συνανθρώπους μας , που τους επισκέφθηκε ο κορωνοιός.

Και δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων μας, που μέχρι πριν λίγο τους λοιδορούσαμε.

Εμείς οι αιμοδότες ,δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας.

Ας γίνει η προσφορά μας αυτή ,προσφορά ζωής σε όσους χρειάζονται το αίμα μας για να κρατηθούν στη ζωή και πολύ περισσότερο στα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Ας αποδείξουμε  για άλλη μια φορά ότι στη Σαντορίνη η αγάπη και η ανθρωπιά  περισσεύουν…”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *