17 ΑΡΝΗΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΧΑΛΑΡΗ

ΓΙΑ “ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ” ΜΙΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

 

 

“Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας.
Κοινοποίηση. ΜΜΕ

Κύριοι, μόλις ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας ενώπιον του Δημάρχου , ο  κ. Ρούσσος Ιωάννης του Παντελή , ,αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Επικεφαλή  της Παράταξης μας , κ. Χάλαρη Γεώργιο.

Ο συνδυασμός μας είχε δημοσιοποιήσει την απόφαση του ότι για ηθικούς λόγους κανένα μέλος του συνδυασμού  δεν θα καταλάβει την θέση αυτή ,προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης από τον εκλεκτό του Δημάρχου ,κ. Ηλία Πελέκη ,ο οποίος σήμερα είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του κ. Ζώρζου.

Δηλώνουμε ότι , όπως προβλέπει το άρθρο 66 ,παρ.5 του Νόμου 3852,ο ανωτέρω διαγράφεται από τον συνδυασμό μας ,αφού ήδη με τις πράξεις του έχει θέσει τον εαυτό του εκτός συνδυασμού ,μη σεβόμενος τις αρχές της παράταξης μας .

Ο ανωτέρω επίσης  ,ήδη έχει ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Ζώρζου στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς που διαφαίνεται ότι η συναλλαγή είχε προηγηθεί προ πολλού .
Άλλη μια μεταγραφή .Με τι κόστος η εξαγορά ;

Ο κ. Ζώρζος υποχρεούται να απαντήσει.
Η πράξη του  Ιούδα  πρέπει να είναι παράδειγμα προς  αποφυγή στην ζωή μας  .
Η κοινωνία ας κρίνει τις πράξεις του καθενός  που διεκδικεί την ψήφο μας έστω και την τελευταία στιγμή .

Ο σεβασμός και οι αξίες για τον κ. Ζώρζο  καθώς και  το ηθικό πλεονέκτημα που πιστώνεται μέχρι σήμερα ,έχουν ημερομηνία λήξης.
Το αποδεικνύει με τις πράξεις του καθημερινά.
Ψηφοφόροι  του Δήμου μας , σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών μας  και του τόπου μας  και απορρίψτε   τους  ανθρώπους  που έχουν στόχο  μόνο την προσωπική τους πολιτική επιβίωση.

Θήρα  24/5/2019
Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *