ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΒΛΕΨΙΑ Ή ΜΗΝΥΜΑ;

 

  “Σήμερα ενημερωθήκαμε από πρώην συναδέλφους μας, ότι παρέλαβαν εξώδικο από την ΑΕΜΥ, με το οποίο τους καλούν να επιστρέψουν χρήματα στην εταιρεία γιατί είχαν ενταχθεί σε ανώτερο μισθολογικό κλιμάκιο από εκείνο στο οποίο έπρεπε να ενταχθούν.
  Αυτό, σύμφωνα με την ΑΕΜΥ, συνέβη είτε γιατί ο μεταπτυχιακός τους τίτλος σπουδών δεν είχε κυρωθεί από το ΔΣ της εταιρείας, είτε γιατί τους είχε αναγνωρισθεί προϋπηρεσία από ιδιωτικό τομέα, πέραν του δημοσίου.
  Οι εργαζόμενοι ουδέποτε είχαν ανάμειξη αλλά και πρόσβαση σε ότι αφορά τη μισθοδοσία. Η ευθύνη για κάθε λάθος που έγινε βαραίνει τις διοικήσεις της ΑΕΜΥ.
Κάθε άνθρωπος που εργάστηκε στο ΓΝ Θήρας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει το νοσοκομείο να λειτουργήσει και να συνεχίσει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  Προσπάθειες που γίνονται με σκοπό να θίξουν την υπόληψη των εργαζομένων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είμαστε αυτουργοί ή συνένοχοι σε μη νόμιμες πράξεις, το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να πλήξουν το ίδιο το νοσοκομείο.
Και όπως είπαν πρόσφατα και σε ανακοίνωσή τους μέλη του ΔΣ της ΑΕΜΥ :
“Το ιατρικό , νοσηλευτικό , διοικητικό και λοιπό προσωπικό καθηµερινά δίνει τη µάχη στο στίβο της Υγείας και τελευταίως στο στίβο της πανδηµίας του κορωνοϊού. Σεβαστείτε τους !”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *