ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS
 
 
 
 
 
 
 
«Ξενοδοχείο στον Πύργο ζητά σερβιτόρο για πλήρη απασχόληση, άμεση πρόσληψη με καλές αποδοχές και διαμονή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2286034090»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Boutique hotel στο Φηροστεφάνι αναζητεί καμαριέρα από 01/10 μέχρι τέλος season με προοπτική συνεργασίας και την επόμενη season. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, πρωινό και δυνατότητα διαμονής.
Αποστολή βιογραφικών στο email gio_linar@villailias.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας
6944847314
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Φηροστεφάνι αναζητεί νέο-α για την θέση της υποδοχής σε boutique hotel. Απαραίτητα προσόντα, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ευχάριστη  προσωπικότητα, ευελιξία, επικοινωνιακές ικανότητες και σχετική προϋπηρεσία στη θέση receptionist. Δεύτερη γλώσσα θα συνεκτιμηθεί.
Παρέχεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, πρωινό. Δυνατότητα διαμονής κατόπιν συνεννόησης.
Αποστολή βιογραφικών στο email gio_linar@villailias.gr.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944847314
 
 
 
 
 
 
 
  Ξενοδοχειακή επιχείρηση αναζητά νέο-νέα για υπάλληλο γραφείου (back office). Απαραίτητα προσόντα , άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά), σχετική προϋπηρεσία σε τμήμα κρατήσεων, ευχάριστη προσωπικότητα και ευελιξία. Βασικές γνώσης λογιστικής και εντοπιότητα θα συνεκτιμηθούν. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση και μόνιμη απασχόληση.
Αποστολή βιογραφικών στο email gio_linar@villailias.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944847314
 
 

 

 

 

 

  Η PepsiCo Hellas φιλοξενεί μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα τροφίμων και αναψυκτικών στον κόσμο όπως τα καθημερινά αγαπημένα σας LaysQuakerPepsiDoritos και τους χυμούς Ήβη, για να αναφέρουμε μερικά. Έχουμε μια εκπληκτική φήμη για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία προϊόντων που αγαπούν οι καταναλωτές μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία και κερδίσαμε πρόσφατα το βραβείο του Καλύτερου Εργοδότη για την Ελλάδα!

Σε μεγαλύτερη κλίμακα, η PepsiCo παράγει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο τροφίμων και αναψυκτικών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 22 σειρών προϊόντων που κάθε μία παράγει περισσότερα από δισεκατομμύριο σε ετήσιες λιανικές πωλήσεις.

Ζητάμε να καλύψουμε τη θέση του/της: 

Πωλητής / Πωλήτρια για την πώληση των Snacks της για την Σαντορίνη.

Αρμοδιότητες:

  • Οργάνωση επισκέψεων σε καταστήματα ανά ημέρα
  • Παραλαβή παραγγελιών από το κάθε κατάστημα
  • Merchandising των προϊόντων στα ράφια του καταστήματος σύμφωνα με τα εταιρικά πρότυπα της εταιρίας

Τίτλος εξωτερικής ανάρτησης

Πωλητής/τρια Σνακ Παραδοσιακής Αγοράς – Σαντορίνη (Ορισμένου Χρόνου)

Προσόντα/απαιτήσεις

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης
  • Καλό επίπεδο αγγλικών
  • Εμπειρία στις πωλήσεις επιθυμητή
  • Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας & διαπραγμάτευσης
  • Εργατικότητα
  • Συνέπεια και επαγγελματισμό
  • Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου

https://xjobs.brassring.com/TGnewUI/Search/home/HomeWithPreLoad?partnerid=25331&siteid=5049&PageType=JobDetails&jobid=5562965#jobDetails=5562965_5049

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *