Υποψηφιότητες με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Τελευταία ανάρτηση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Νομικός Γεώργιος (Μπουάς)

Υπάλληλος ΔΕΗ

Καλωσορίζουμε το Γεώργιο Νομικό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γιώργος, είναι ένας δραστήριος άνθρωπος της κοινωνίας του τόπου μας. Ασχολείται έντονα με τα κοινά, τόσο μέσα από την κοινωνική, όσο και την αυτοδιοικητική του δράση. Εκλέγεται  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θήρας από το 2012 με τη Θηραϊκή Πολιτεία. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας από το 2014 έως το 2019, καθώς και μέλος των Διοικητικών συμβουλίων της Κοινωνικής Μέριμνας, της ΔΕΥΑΘ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, έχοντας την εποπτεία του αλιευτικού καταφυγίου της Βλυχάδας επιλύοντας πολλά χρονίζοντα μέχρι τότε προβλήματα του.

Από το 1983 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Θήρας.

Σπούδασε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, στο τμήμα Μηχανικών και αποφοίτησε με άριστα. Ταξίδεψε με ποντοπόρα φορτηγά πλοία, σε διάφορες χώρες του κόσμου, ως Αξιωματικός Μηχανής. Σήμερα είναι μέλος του κλιμακίου επιθεώρησης πλοίων του Λιμεναρχείου Θήρας.

Ήταν εκκλησιαστικός επίτροπος στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Μεσαριάς, από το 2005 έως 2009, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Ιεροψαλτών Θήρας, του Αθλητικού Συλλόγου Πανιωνίου Σαντορίνης και του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαριάς, «Ο Άγιος Δημήτριος». Επίσης, ήταν μέλος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ένα γιό Μηχανολόγο Μηχανικό και μια κόρη Ιατρό.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γεώργιο Νομικό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

Πολυχρονάκης Παναγιώτης του Νικολάου

Οδηγός ΚΤΕΛ

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Πολυχρονάκη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Παναγιώτης, είναι ένας ενεργός πολίτης του τόπου μας, με ενδιαφέρον και δράση στα κοινά. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου από το 2014 έως το 2019, και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, εκλεγμένος με τη Θηραϊκή Πολιτεία.

Κατάγεται από το Εμπορείο και το Ακρωτήρι, όπου και ζει με τη σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά και είναι οδηγός στο ΚΤΕΛ.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Παναγιώτη Πολυχρονάκη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

 

Δακορώνια Καλλιόπη του Γεωργίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε την Δακορώνια Καλλιόπη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Καλλιόπη είναι μόνιμος κάτοικος Ημεροβιγλίου και έλκει την καταγωγή της από το χωριό. Είναι μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 19 και 17 ετών και εργάζεται ως υπάλληλος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση. Είναι δεύτερη φορά υποψήφια με τη Θηραϊκή Πολιτεία και επιθυμεί ένα καλύτερο μέλλον για το νησί της, για αυτό το λόγο κιόλας συμμετέχει στα κοινά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Δακορώνια Καλλιόπη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Σπυριδούλα Δρόσου του Ελευθερίου

Οικιακά

Καλωσορίζουμε την Δρόσου Σπυριδούλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Σπυριδούλα διαμένει στο Εμπορείο και έλκει την καταγωγή της από το χωριό. Είναι έγγαμη με τον Λευτέρη Δρόσο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.  Την ενδιαφέρει η παράδοση και η καθημερινότητα και συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Δρόσου Σπυριδούλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Ρενιέρη Ειρήνη

Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Ρενιέρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ειρήνη, δραστηριοποιείται με τον κλάδο του εμπορίου, διατηρώντας δικό της κατάστημα ρούχων για 25 χρόνια. Κατάγεται από το Βουρβούλο και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.

Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος με τη Θηραϊκή Πολιτεία και είναι εκ νέου υποψήφια για το κοινό καλό του τόπου μας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ειρήνη Ρενιέρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

Καβαλλάρης Σταύρος

Συνταξιούχος Πλοίαρχος – Γραμματέας Εν. Συν/μων Θηραϊκών Προϊόντων

Καλωσορίζουμε το Σταύρο Καβαλλάρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Σταύρος, ασχολείται για πολλά χρόνια με τα κοινά, υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας. Σήμερα είναι Γραμματέας στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.

Είναι συνταξιούχος Πλοίαρχος Α’ του Εμπορικού Ναυτικού και επί σειρά ετών διετέλεσε Επιθεωρητής Πλοίαρχος στο τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης εμπορικών πλοίων του Λιμεναρχείου Θήρας. Από το 1990 έως το 2010 δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων στα Φηρά και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος στο Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ».

Είναι παντρεμένος με την Άννα Γαβαλά και πατέρας δύο παιδιών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Σταύρο Καβαλλάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

  Σαββίδου Μαριλένα του Σταύρου

Ιδιωτικός Υπάλληλος – Βοηθός Λογιστή

Καλωσορίζουμε τη Μαριλένα Σαββίδου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Μαριλένα δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών από τη θέση του βοηθού λογιστή σε λογιστήριο εμπορικής εταιρείας.  Είναι απόφοιτη του ΕΛΚΕΠΑ, καθώς και του ΙΕΚ Ξυνή, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πατρών στη Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών επιστημών στο Τμήμα Θεατρικών σπουδών.

Είναι μέλος της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών  και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με την “Εν οδώ”, ενώ είναι επίσης μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης και της Ομάδας ΦΟΣ.

Ζει στα Φηρά με τον γιό της και είναι Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων Θήρας, ενώ διατέλεσε και του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού σχολείου Οίας και Γυμνασίου Φηρών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μαριλένα Σαββίδου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

 

  Ακριβούλης Μιλτιάδης

Μαθηματικός – Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε το Μιλτιάδη Ακριβούλη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μιλτιάδης, είναι καθηγητής μαθηματικών, διδάσκοντας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εκπαίδευσης για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα από εφέτος, δραστηριοποιείται και στον τομέα του τουρισμού, λειτουργώντας τη δική του επιχείρηση με γραφείο τουρισμού.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου και έλαβε το πτυχίο Μαθηματικών.

Ζει στην Περίσσα με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μιλτιάδη Ακριβούλη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

 

  Μυλωνά Βασιλική του Αθανασίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Βασιλική Μυλωνά, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Βασιλική, δραστηριοποιείται για πάνω από δυο δεκαετίες στον τομέα του λιανικού εμπορίου και σήμερα είναι υπεύθυνη καταστήματος μεγάλου σούπερ μάρκετ της Σαντορίνης.

Με καταγωγή από την Καλαμάτα, ζει στον Καρτεράδο και είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Γαβαλά (Βιδιάνος) με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Βασιλική Μυλωνά, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *