ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΤΩΡΑ” Ο Α.ΧΑΛΑΡΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Ο φίλος Αντώνης Χάλαρης, συνάδελφος (λογιστής), συνεργάτης και συνοδοιπόρος – κ πολλά ακόμα χαρακτηριστικά με το θετικό πρόσημο συν !- , είναι για ακόμη μια φορά πρωτεργάτης στην οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Μετά τις Δημοτικές εκλογές του 2019, όπου εκλέχθηκε πρώτος σε σταυροδοσία στην Δημοτική Ενότητα Οίας – Θηρασίας, ο Αντώνης είναι εδώ για να διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των συντοπιτών του!

Δυναμικός όπως πάντα, αλλά πλέον και έμπειρος στη μάχη, ο Αντώνης οραματίζεται και παλεύει ήδη για μια Σαντορίνη και μια Θηρασιά σύγχρονη, με υποδομές τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους νέους!

Πατέρας 3 παιδιών, γρήγορα συνειδητοποίησε πως χωρίς πραγματικό ενδιαφέρον και συμμετοχή, δεν υπάρχει αποτέλεσμα σε κανέναν τομέα, ούτε καν στην εκπαίδευση που θεωρείται δεδομένη. Γι ‘αυτό και ανέλαβε δράση!

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο της Οίας, κάνοντας έτσι την αρχή για μια δυναμική πορεία στα Κοινά!

  Μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας, καθώς και μέλος της Επιτροπής της Οικονομικής Επιτροπής και της Πολιτικής Προστασίας, εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά» , ο Αντώνης καθημερινά παλεύει για τη γενέτειρα του, τη Σαντορίνη!

Αντώνη συνεχίζουμε δυνατά, με όραμα και δράση! Είμαι πολύ περήφανος που η φωνή σου είναι πάντα βροντερή και «καθαρή» ακόμα και αν αυτό ενοχλεί κάποια ακροατήρια…

Μαζί θα διεκδικήσουμε μετά την 8η Οκτωβρίου αναπτυξιακά προγράμματα για τον Δήμο μας! Όπως κάνουμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια στη ΔΕΥΑΘ! Μαζί! Επειδή ξέρουμε και επειδή ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *