ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

ΣΕ ΝΕΟ ΑΝΕΤΟ ΧΩΡΟ

 

 

 

«ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ …!!!Μετά από 9 μήνες που κυοφορούσαμε το νέο μας παιδί με υπομονή, αγωνία και αγάπη …γεννήσαμε…. την Κοιν.Σ.Επ ART.T.o.S και τη νέα συνεργασία με το Δήμο Θήρας. Και επίσημα πλέον ξεκινάμε εγγραφές με τα θερινά τμήματα αρχαρίων & προχωρημένων (εφήβων-ενηλίκων) και έπειτα για όλη τη χρονική περίοδο του 2018-19 με εργαστήρια & μαθήματα ξυλογλυπτικής και γλυπτικής σε πεπιεσμένο χαρτί.

Είμαστε έτοιμοι για τους παλιούς μαθητές που ανυπομονούσαν,,,,, αλλά και τους νέους που ενδιαφέρονται με νέα τμήματα σε νέο χώρο, στο οικοδομικό τετράγωνο του Κωτσόβολου πλησίον του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου και απέναντι από το εργαστήριο μαρμαρογλυπτικής SMAG στη Μεσαριά.

 

Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσουμε εκ μέρους της ART.T.o.S τους (χορηγούς – υποστηρικτές) επώνυμα ,αλλά και ανώνυμα τους φίλους για την στήριξη και το λιθαράκι που βάζουνε για την υλοποίηση τις προσπάθειας μας. CALDERA COLLECTION – POSEIDON BEACH HOTEL – SYMPOSION music and mythology by la ponta – ALBATROSS BEACH BAR – ALEXANDER RESTAURANT – MANGO LOUNGE RESTAURANT BAR – PRINCE RESTAURANT LOUNGE BAR – KARALLI TRADITIONAL RESTAURANT- 2 FRIENDS HANTICRAFTS Handicrafts from around the word – ΑΦΟΙ ΔΡΟΣΟΥ ξύλινα θερμοηχομονωτικά κουφώματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *