ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ

 

 

 

 

 

  “Από την Δευτέρα 23 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα, κατά προτεραιότητα, να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2020-21, στην προνομιακή τιμή των 120 ευρώ.

Τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με πρωταρχικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, οι φίλοι της ομάδας, που σε αυτή τη σχέση… διαρκείας κατέχουν ξεχωριστή θέση στην «καρδιά» του Α.Ο. Θήρας, θα μπορούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ έπειτα από 17 μήνες να πάρουν με απόλυτη ασφάλεια τη θέση τους στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.-Καρτεράδος.

 

 

Για να απολαύσουμε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλες τις φετινές διοργανώσεις και να χειροκροτήσουμε παλιά και νέα «αστέρια» του Α.Ο. Θήρας κόντρα στις κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, ζώντας απίστευτες συγκινήσεις, στο κυνήγι νέων σπουδαίων επιτυχιών και διακρίσεων.

Με την προμήθεια οποιουδήποτε εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλοι του Α.Ο. Θήρας, πέρα από την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, έχουν την ευκαιρία να συνδράμουν και στην τεράστια προσπάθεια του συλλόγου μας για ανάπτυξη του αθλήματος και έλευση περισσότερων παιδιών στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Θήρας 2021-2022 είναι χωρισμένα σε VIP & Απλά, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

 

VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σύνολο θέσεων: 30 (εντός αγωνιστικού χώρου)

Τιμή εισιτηρίου: 250€

Αγώνες Πρωταθλήματος & Ευρωπαϊκούς

Παροχές

•Parking

•Κάθισμα αριθμημένο σε VIP Area-επιλογή θέσης

•Πρόσβαση στο VIP lounge

•Πρόγραμμα αγώνων – Newsletter ανά εβδομάδα

•Συμμετοχή σε εκδηλώσεις χορηγών και ομάδας μετά από πρόσκληση

ΑΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σύνολο θέσεων: 800 (Χωρίς αριθμημένο κάθισμα)

Τιμή εισιτηρίου: 150€

Ανανέωση περσινών κατόχων: 120€

Αγώνες Πρωταθλήματος & Ευρωπαϊκούς

Διάζωμα Θ, Η, Ρ, Α

Τρόπος απόκτησης

Καλώντας στα τηλ. επικοινωνίας 698 2474154 (κα. Σπυριδούλα Ξαγοράρη), 694 9204320 (κ. Κελμάερ Σπύρος) μπορείτε να εξασφαλίσετε άμεσα το προσωπικό σας εισιτήριο διαρκείας Α.Ο. Θήρας 2021-2022 ή να ανανεώσετε το παλιό σας.

Επισημαίνεται ότι σε πλήρη εναρμόνιση με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις για την παρουσία θεατών στους αγώνες και με το αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης της Ε.Ο.ΠΕ, η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη των απαιτούμενων πιστοποιητικών (εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19 ή επίσημο έγγραφο προγραμματισμένου ραντεβού για εμβολιασμό covid-19).

Εκ της Διοικήσεως του ΑΟ Θήρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *