ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣIΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ FINAL 4 ΒΟΛΛΕΪ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας ανακοινώνουν πως από σήμερα ξεκινάει η διανομή των εισιτηρίων για το Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στην πετοσφαίριση, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τη συμμετοχή του Α.Ο Θήρας, του Ολυμπιακού, του Πανναξιακού και του Ηλυσιακού.

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2018 οι φίλαθλοι που θέλουν να δώσουν το παρών στη γιορτή του αθλητισμού έχουν τη δυνατότητα να προεγγράφονται στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ από τις 9:00 έως τις 14:00 με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, ώστε ν’ αποκτήσουν προτεραιότητα για ένα εισιτήριο.

Έτσι, από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 όπου θα διατίθενται τα εισιτήρια της διοργάνωσης όσοι έχουν προεγγραφεί προηγούνται της απόκτησής τους. Από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00 μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να έρχονται στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού με την Αστυνομική τους

Ταυτότητα και να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους, το οποίο θα είναι ονομαστικό. Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα δέκα (10) ευρώ και θα είναι ενιαίο για όλους τους αγώνες του Final 4, ενώ να σημειωθεί ότι τις ημέρες των αγώνων δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση. Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο Θήρας δεν θα έχουν ισχύ για τους αγώνες της διοργάνωσης και οι κάτοχοί τους θα πρέπει επίσης να προβούν στην ίδια διαδικασία, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε τηλεφωνικά στο 22860-24828 και στο 698 501 7719, είτε μέσω e-mail στο [email protected] “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *