ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΘΕΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ, Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ

 

 

 

“Ο Δήμος Θήρας στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2017 – 2018.

Ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που βρίσκεται ήδη στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του, έχει στόχο να παρέχει πρόσθετη εκπαιδευτική στήριξη στους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σε μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες έτσι ώστε να τους διασφαλίσει ίσες συνθήκες στη μάθηση.

Επ’ ευκαιρία μάλιστα της έναρξης της νέας χρονιάς θα θέλαμε να συγχαρούμε τις μαθήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Σπίνου Νικολέτα και Οικονόμου Ηρώ για την εισαγωγή τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αντίστοιχα.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα κατατίθενται από Τετάρτη 20/09/2017 έως και Παρασκευή 29/09/2017 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θήρας (άνωθεν του γραφείου των ΕΛΤΑ στα Φηρά – τηλ. Γραφείου 22860 27053) κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, υπεύθυνος υπάλληλος ο κ. Πελεκάνος Δημήτρης.

Η εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές παρέχεται αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς της Σαντορίνης που συμμετέχουν εθελοντικά στην πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Θήρας καλεί εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή, να δηλώσουν συμμετοχή για τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα γίνονται και φέτος στον χώρο του νηπιαγωγείου Ημεροβιγλίου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της φετινής εθελοντικής πρωτοβουλίας, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου καθώς και την συντονίστρια του θεσμού κ. Ειρήνη Βαλσαμάκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *