ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΑΠΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

dscn6191“«Βιωματικά Εργαστήρια Ψυχοκινητικών Παιχνιδιών για παιδιά και τους γονείς τους»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στα “Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών για παιδιά και τους γονείς τους».

Στα βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών, τα παιδιά θα λάβουν τα ερεθίσματα εκείνα που θα πυροδοτήσουν την ανάπτυξη των ικανοτήτων και νέων δεξιοτήτων τους. Οι γονείς είναι συμπαίκτες, συμμετέχοντας ενεργά στα παιχνίδια κίνησης και αυτοσχεδιασμού των παιδιών τους, συμβάλλοντας στοχευμένα με την καθοδήγηση της θεραπεύτριας στην ανάπτυξη γνωστικών και εκτελεστικών λειτουργιών, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχοπνευματική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού, τη σχολική επιτυχία και την κοινωνικοποίηση.

Σε συνεργασία με την ψυχοκινητική θεραπεύτρια τα μαθήματα, τα οποία είναι δωρεάν, θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και θα δημιουργηθούν δύο τμήματα. Ένα που θα μπορούν να πάρουν μέρος οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία πρέπει αποκλειστικά να διανύουν το τρίτο έτος της ηλικίας τους και θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα 16:00 έως 16:50 κι ένα που απευθύνεται σε παιδιά τεσσάρων έως έξι ετών και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 18:50 έως 19:40.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα “Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών”, μπορείτε να απευθυνθείτε στην παιδαγωγό, ψυχοκινητική θεραπεύτρια και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Άννα Βογανάτση στο τηλέφωνο 699 712 0545.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *