ΒΙΝΤΕΟ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ

 

 

  Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά επειδή δυστυχώς δεν συμβαίνει παντού, η ενότητα και η σύμπνοια που δείχνουν κάθε φορά οι κάτοικοι και φορείς του Πύργου, είναι αξιομνημόνευτη. Για μια ακόμα φορά, η καθιερωμένη κοπή της πίτας, διοργάνωσαν από κοινού η Δημοτική Κοινότητα, ο τοπικός Αγροτικός Συνεταιρισμός και η “Εστία Πύργου” που φιλοξένησε στο εντευκτήριο της, η τελευταία.

Παρόντες και οι τρεις Πρόεδροι : Μάκης Ζώρζος από την “Εστία”, ως οικοδεσπότης, Γιώργος Δαρζέντας από την Τοπική Κοινότητα (διάβασε και το μήνυμα του Δημάρχου, που απουσιάζει) και ο θαλερός Χριστόφορος Ζώρζος, του Συνεταιρισμού. Θετική έκπληξη, προκάλεσε η παρουσία του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα, ο οποίος καλωσορίστηκε από τους διοργανωτές και απηύθυνε ευχές. Παρών ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού και Περιβαλλοντικού Οργανισμού κ. Ελευθέριος Τζούρος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Σταύρος Καβαλάρης Δημοτικοί Σύμβουλοι και βέβαια οι κάτοικοι που γέμισαν την αίθουσα.

Μετά τη σύντομη τελετή από τον εφημέριο π. Μιχαήλ που συνοδευόταν από τον ιεροψάλτη κ. Αντώνιο Φύτρο, διενεργήθηκε κλήρωση, με δώρα που προσέφερε η Εστία και ο Συνεταιρισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *