ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ: Π.ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

“ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

 

 

Στον απόηχο της επιτυχημένης 62ης Μαζικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διενήργησε, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και γνώριμος του νησιού από παλαιότερες αιμοληψίες κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, μίλησε για το επίτευγμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Η Σαντορίνη, που τη γνωρίζω καλά γιατί έτυχε να είμαι κοντά, σε όλους τους ανθρώπους που προσφέρουν τόσο μεγάλες υπηρεσίες στην κοινωνία, μέσω του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας, και τουλάχιστον για εμάς η Σαντορίνη είναι ένα πρότυπο, το οποίο οφείλουν πάρα πολλές περιοχές να το μιμηθούν. […] Η κοινωνία, έχει πάρα πολλά επαρκή και φιλάνθρωπα συναισθήματα που όλα τα μηνύματα του εθελοντισμού, βρίσκουν ανταπόκριση. Να πούμε πως το 8 με 9% του μόνιμου πληθυσμού του νησιού είναι εθελοντές αιμοδότες. Αυτό είναι κάτι που αν το πετύχουμε και σε άλλες περιοχές της Ελλάφας, δεν θα ξαναμιλάμε για επάρκεια αίματος στην Ελλάδα”.

Τα όσα είπε ο κ. Κατσίβελας, για τα στελέχη της τράπεζας αίματος Σαντορίνης και το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μόνιμο αιμοδοτικό κέντρο, ακούστε τα στο οπτικοποιημένο ηχητικό που ακολουθεί.

 

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΕΚΕΑ – YouTube

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *