Βασίλης Βάλβης με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

  «Σε αυτές τις εκλογές υποσχέθηκα στον εαυτό μου και τα παιδιά μου ένα μέλλον αλλιώτικο! Ένα μέλλον χωρίς λόγια, μόνο πράξεις!  Σε τι τόπο θέλουμε να ζούμε; Πώς θα κερδίσουμε το στοίχημα της αλλαγής; Πώς θα σταματήσουμε όλα αυτά που πονάνε τα νησιά μας; Σε όλα αυτά, απαντήσεις μπορεί να δώσει μόνο ο Μανόλης Ορφανός! Είναι άνθρωπος της ουσίας και της προσφοράς! Με αστείρευτη διάθεση για να δημιουργήσουμε και να βγούμε από το αδιέξοδο!»

Ο Βασίλης, έχει καταγωγή από το Εμπορείο, όπως και οι γονείς του, Παναγιώτης και Δέσποινα Βάλβη. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Δρόσου του Αγγελέτου και έχουν 3 υπέροχα παιδιά. Έχει αποφοιτήσει από το τεχνικό λύκειο του Εμπορείου με ειδικότητα θερμοϋδραυλικού. Ασχολείται με τη συντήρηση πισίνων σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες με εμπειρία ετών.

 

Μπαίνει για 2η φορά στο στίβο της πολιτικής. Αυτή τη φορά όμως, πλήρως ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα του νησιού, ο Βασίλης επέλεξε την παράταξη του ΤΩΡΑ! γιατί οι αντοχές εξαντλήθηκαν! Μαζί, θα δώσουμε μάχη και θα σκύψουμε πάνω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες.

Όντας πατέρας ενός παιδιού με αναπηρία, θέλει άμεση αλλαγή σε όλα : όχι στον αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση, ναι στη διαφορετικότητα, ναι στην ενσυναίσθηση και πρόσβαση παντού σε όλους! Ας καταπολεμήσουμε τις διακρίσεις, ας δώσουμε ίσες ευκαιρίες στη μάθηση, στην αλληλεπίδραση , τη συνεργασία και την αύξηση της συμμετοχής όλων των ατόμων ανεξαιρέτως. Νέες υποδομές, δημιουργική απασχόληση, δρόμοι προσβάσιμοι που δε φυλακίζουν τους ανθρώπους αλλά τους ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Η ισότιμη αντιμετώπιση, η κοινωνική συμπερίληψη και η προώθηση του σεβασμού όλων, ανεξαιρέτως διαφορετικότητας, προάγουν το αίσθημα της εμπιστοσύνης και του αλληλοσεβασμού. Και αυτό είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας Βασίλη. Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος! Καλωσόρισες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *