Βασίλης Αλαφούζος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Αγαπημένε μου φίλε Βασίλη, συνεχίζουμε δυνατά στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! όπως ξεκινήσαμε!

Ο Βασίλης, γεννημένος το 1986, της Σοφίας και του Αναστασίου Αλαφούζου, πρώην ταχυδρόμου των Φηρών, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Καμάρι, για το οποίο νοιάζεται και παλεύει έμπρακτα τα τελευταία 4 χρόνια μέσα από την οικογένεια του ΤΩΡΑ!

  «Ο Μανόλης Ορφανός είναι μονόδρομος! Ένας νέος άνθρωπος που είναι τόσο εργατικός, έχει φρέσκιες ιδέες και έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός! Είναι ο άνθρωπος που δίνει χώρο στους νέους ανθρώπους να δουλέψουν, εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές και πρότυπες δράσεις, πάντα στα πλαίσια του γενικού καλού!»

  Ο Βασίλης, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, εργάζεται και προσφέρει ως ψυχολόγος από την πρώτη στιγμή! Εθελοντής στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, υπηρέτησε ως ψυχολόγος στην Ομάδα Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας του Στρατού, έχει εργαστεί στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής, ενώ από το 2011 εργάζεται στην ΚΛΙΜΑΚΑ (Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Θήρας), συνεισφέροντας δραστικά στην προστασία και βελτίωση της ψυχικής υγείας των κατοίκων του νησιού μας!

«Θέλω να δω μια Σαντορίνη, που μαζί με τους αριθμούς θα ευημερούν και οι άνθρωποι!»

Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ (Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης), δουλεύει αδιάλειπτα προς την προσφορά και την ανάπτυξη του πολιτιστικού και αθλητικού γίγνεσθαι του νησιού, μέσα από συνεχείς και πολύπλευρες δράσεις. Χριστουγεννιάτικο χωριό, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Καλοκαιρινό Καμπ για τα παιδιά, Εβδομάδα Γης, Δημιουργία Χορωδίας, συνδιοργανώσεις με συλλόγους και άλλους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς, μεταστέγαση Φιλαρμονικής, καθώς και διοργάνωση τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ και ποδοσφαίρου, είναι μερικά μόνο παραδείγματα από την ουσιαστική και επίμονη δράση του Βασίλη και της ομάδας, που είναι υπό την εποπτεία του.

Προχωράμε δυνατά Βασίλη μου! Δοκιμάστηκες, δούλεψες σκληρά, απέδειξες τι μπορεί να κάνει ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη για δουλειά, με κίνητρο την προσφορά και την αγάπη προς τον τόπο και τον συνάνθρωπο του! Φτάνουμε στην 8η Οκτωβρίου με ψηλά το κεφάλι και καθαρή τη συνείδηση μας για τη δουλειά μας των τελευταίων αυτών ετών! Καλή επιτυχία!”.

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *