«ΒΑΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

 

 

limeniko_tameioΣυνεδριάζει σε λίγες μέρες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, με πολλά και «βαριά» θέματα στην ημερήσια διάταξη. Για παράδειγμα: Έγκριση Χρονοδιαγράμματος έργου «Αποκατάστασης προβλήτας Αθηνιό» και « Αμμούδι».  Έγκριση όρων ψηφιακού διαγωνισμού «Συγκέντρωση και Αποκομιδή Απορριμμάτων στις Λιμενικές Ζώνες ΔΛΤ Θήρας» , όλα με εισηγητή τον Πρόεδρο κ. Ηλία Πελέκη. Με μια πρόχειρη ανάγνωση, φαίνεται πως για τα απορρίμματα, μας τελείωσε το «αδαπάνως», ενώ  υπάρχει και θέμα με τίτλο: «Παράταση σύμβασης προμήθειας πίλλαρς».

Άραγε θα απαντηθεί τι απέγιναν τα παλιά Pillars (πυλώνες) τροφοδοσίας σε νερό και ρεύμα που είχαν τοποθετηθεί και λειτουργούσαν ηλεκτρονικά με «φόρτωση» ειδικής κάρτας από τα ελλιμενιζόμενα σκάφη;. Είναι αυτά τα κατεστραμμένα που «τόλμησε» η Santonews, να παρουσιάσει με τεκμηριωμένο ρεπορτάζ, για να εισπράξει ένα οχετό «γαλλικών» από τον κύριο Πρόεδρο;. Τόσο καιρό τι γίνεται;. Όποιος θέλει παίρνει ρεύμα ή νερό, «ελεύθερα και τσάμπα», κατά πως λέει ο Τομ Ρόμπινς;. (βέβαια αυτός μιλάει για τον έρωτα όταν το αναφέρει στο βιβλίο « Ο τρυποκάρυδος», αλλά…).

Θα καταλογιστεί αμέλεια γι αυτήν …αλόγιστη σπατάλη, φθορά και καταστροφή της δημοτικής περιουσίας ή θα ακούσω πάλι τα «γαλλικά» που μου ταιριάζουν;. Και επίσης αναρωτιέμαι: προχτές που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ο Κύριος Πρόεδρος, του εξήγησε πως «και λίγα μου είπε», για την αυθάδειά μου να κάνω ρεπορτάζ στα χωράφια του; (λιμάνια εν προκειμένω).

 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΩΝΥΜΑ ΠΙΛΑΡΣ;

 

limeniko_tameio2

 

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

Την  8η του μήνα Φεβρουαρίου ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 10:30  τακτική συνεδρίαση , στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας (πρώην Κοινότητα Θήρας) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διατάξεως:

 

  1. Έγκριση Χρονοδιαγράμματος έργου «Αποκατάστασης προβλήτας Αθηνιό». Εισηγητής Πρόεδρος.
  2. Έγκριση Χρονοδιαγράμματος έργου « Αμμούδι». Εισηγητής Πρόεδρος.
  3. Έγκριση όρων ψηφιακού διαγωνισμού «Συγκέντρωση και Αποκομιδή Απορριμμάτων στις Λιμενικές Ζώνες ΔΛΤ Θήρας» Εισηγητής Πρόεδρος. Εισήγηση Πρόεδρος.
  4. Έγκριση όρων διαγωνισμού για την Διοικητική και Οικονομική διαχείριση του ΔΛΤ Θήρας. Εισηγητής Πρόεδρος.
  5. Έγκριση όρων διαγωνισμού για την Διαχείριση των Λιμένων ευθύνης του ΔΛΤ Θήρας. Εισηγητής Πρόεδρος.
  6. Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού «Αποκατάσταση Βορείου Κρηπιδώματος στο καταφύγιο Ψαράδων στη Βλυχάδα». Εισηγητής Πρόεδρος.
  7. Σύναψη σύμβασης συγκέντρωσης και διάθεσης αποβλήτων πλοίων. Εισηγητής Πρόεδρος.
  8. Έγκριση καταβολής αμοιβής Νομικού Συμβούλου για την εκπροσώπηση στην υπόθεση SEA DIAMOND. Εισηγητής Πρόεδρος.
  9. Έγκριση εξόδων μετακίνησης Προέδρου για την συμμετοχή του στο FOROUM για τις Καινοτόμες υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εισηγητής Πρόεδρος. 10. Έγκριση Δαπανών ημερίδας για το BERTH A LOCATION.
  10. Συγκρότηση επιτροπής για την καταγραφή και τον έλεγχο των αντικειμένων που δεν έχουν καμία απολύτως αξία». Εισηγητής Πρόεδρος.
  11. Συγκρότηση Επιτροπής εξέτασης αιτημάτων παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας οικονομικού έτους 2016. Εισηγητής Πρόεδρος.
  12. Oρισμός Επιτροπής ελέγχου αιτήσεων για παραχώρηση χώρου πρόσδεσης Επαγγελματικών σκαφών στη Λιμενική Ζώνη Βλυχάδας. Εισηγητής Πρόεδρος.
  13. Ορισμός Νομικού Συμβούλου και Εκπροσώπου για τα διοικητικά δικαστήρια για την προσφυγή της “ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΛΙΝΗ – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΓΔΗΣ» για το έργο αποκατάστασης προβλήτας στο Αμμούδι.
  14. Παράταση σύμβασης μετατροπής ΔΛΤ Θήρας σε Ανώνυμη Εταιρία. Εισηγητής Πρόεδρος.
  15. Παράταση σύμβασης σύνταξης Περιουσιολογίου. Εισηγητής Πρόεδρος.
  16. Παράταση σύμβασης συγκέντρωσης στοιχείων για αποστολή στον Επίτροπο. Εισηγητής Πρόεδρος.
  17. Παράταση σύμβασης προμήθειας πίλλαρς. Εισηγητής Πρόεδρος.
  18. Πρόταση έργων για το ΠΔΕ 2016 Ν.4072/2012 ΥΝΑ. Εισηγητής Πρόεδρος.
  19. Έγκριση όρων διαγωνισμού προμήθειας με LEASING εξοπλισμού εφαρμογής ISPS & HOME PORTING.
  20. Έγκριση όρων διαγωνισμού κατασκευής περίφραξης στο Αθηνιό για την εφαρμογή του ISPS.
  21. Ορισμός εκπροσώπων και χειριστών Τραπεζικών Λογαριασμών για Συνεργαζόμενες τράπεζες.
  22. Εκχώρηση αρμοδιοτήτων από το Δήμο Θήρας διαχείρισης των υπό εξομοίωση Λιμενικών Ζωνών. Εισηγητής Πρόεδρος.
  23. Εξέταση αιτήματος εταιρίας Ειρήνη Γεωργούλη & ΣΙΑ Ε.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *