ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ Τ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ-Ν.ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

alexiadis_syrmaleniosΟ αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης δεν θα επισκεφθεί τελικά στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 τη Θήρα.Ο ανασχηματισμός, τον άφησε εκτός κυβέρνησης, οπότε, μάλλον ο διάδοχός του θα αναλάβει την ενημέρωση.

Save

Save

Save

23 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

  Κρίμα! Κι είχε τόσα όμορφα παραμύθια να μας πει!!!

 2. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

  Αγαπητέ μου κύριε Πράσσο ,
  Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μου ενισχύετε την πεποίθηση ότι είστε η μετενσάρκωση του Πολ Ποτ στη Σαντορίνη. Είναι δε τέτοια η μανία σας ( μη το πείτε σε κανέναν είναι απολύτως δικαιολογημένη) που είμαι σίγουρος ότι στον ύπνο σας βλέπετε ότι με στέλνετε στα killing fields . Συγνώμη στις κοιλάδες του θανάτου μιας και σε παλιότερη ανάρτησή σας με ψέξατε που χρησιμοποίησα ξένη λέξη όντας εθνικιστής. Ξέρω ότι βαριέστε να διαβάζετε τις αναρτήσεις μου (μη κάνετε τον κόπο έχετε τόσο σημαντικά πράγματα να κάνετε) άστε τη να βρίσκεται , που ξέρετε αύριο , μεθαύριο μπορεί να είναι ένα πολύ καλό αποδεικτικό στοιχείο για την δυσκολία που έχω να ενταχθώ στη πολιτική ορθότητα σας που δυστυχώς την φτύνω.
  Με ρωτάτε λοιπόν 28η Οκτωβρίου τι ακριβώς γιορτάζαμε εμείς οι Έλληνες εθνικιστές; Καμώνεστε τάχα μου πως δε ξέρετε; Εμείς λοιπόν γιορτάζαμε την ένοπλη αντίσταση του λαού μας ενάντια σε μια ξένη δύναμη . Σ αυτόν τον πόλεμο καθώς ξέρετε (αλλά ντρέπεστε να το ομολογήσετε ) η νεοταξίτικη προπαγάνδα της αριστεράς σας προσπαθεί ντε και καλά να παρουσιάσει τον εθνικό αγώνα των Ελλήνων, εναντίον των Ιταλών, των Βούλγαρων και των Γερμανών, ως πόλεμο “κατά του φασισμού!”
  Μπούρδες.
  Ανιστόρητες μπούρδες…
  Ο ίδιος ο Μεταξάς και οι εθνικιστές αξιωματικοί του (τότε) Ελληνικού στρατού, ήσαν φασίστες. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε ότι στην έναρξη του πολέμου εναντίον των Γερμανών, οι (τότε) αντιφα και οι κόκκινοι συμμορίτες, αρνιόντουσαν να πολεμήσουν εναντίον του Χίτλερ, επειδή ο Αδόλφος είχε συνάψει σύμφωνο μη επιθέσεως, με τον Γεωργιανό μουστακαλή. Κι αυτοί που ουσιαστικά πήραν τα όπλα και έγραψαν το έπος του 40, ήσαν ακριβώς οι Έλληνες εθνικιστές. Εσείς όμως είστε αριστερός και συνεπώς δικαιούστε να λέγετε ότι θέλετε – ή μάλλον ότι λέγουν οι νεοταξίτικες γραφές, τις οποίες αναπαράγετε κατά γράμμα.
  Η ιστορία όμως είναι η μνήμη του α-ληθινού και δεν περιμένει τον κάθε εγχώριο εντολοδόχο να την βγάνει σκάρτη.
  Κι η α-λήθεια είναι ότι ο παγκόσμιος πόλεμος του “σύντομου 20ου αιώνα” εξελίχθηκε σε σύγκρουση πολιτικών συστημάτων, μόνο μετά το τέλος των εχθροπραξιών στο ευρωπαϊκό έδαφος.
  Ο Ιωάννης Μεταξάς δεν είπε το ΟΧΙ στον Μουσολίνι επειδή ήταν φασίστας, για τον απλούστατο λόγο ότι φασίστας ήταν κι ο ίδιος.
  Το ΟΧΙ το είπε ως Έλληνας απέναντι στην εκκολαπτόμενη αυτοκρατορία της Ρώμης, όπως τη φαντασιώνονταν ο Μουσολίνι.
  Κι ούτε πήγαν να πεθάνουν στο Ρούπελ οι Έλληνες επειδή τους επιτέθηκαν οι ναζίδες, γιατί τους χάλαγε η ιδεολογία τους (οι κομμουνιστές έκαμαν την πάπια, επειδή υπήρχε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ).

  Οι Έλληνες πολέμησαν ως Έλληνες εναντίον των Γερμανών, των Ιταλών και των Βουλγάρων [μην τους ξεχνάμε αυτούς…], ασχέτως των ιδεών που πρέσβευε ο καθένας.
  Όπως και σήμερα, εγώ παραδείγματος χάριν που είμαι «φασίστας» ή «ναζιστής» ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μου κολλήσετε ,δεν θα διστάσω ούτε στιγμή να σηκώσω το όπλο εναντίον άλλου έθνους που μου επιτίθεται, κι ας είναι όσο κοντά στην ιδεολογία μου θέλει.
  Τόσο απλά.
  Η εγκεφαλοπάθεια της αριστεράς, που διαδίδεται ως λοιμώδης νόσος στους λαούς, τροφοδοτείται πριν απ’ όλα από τη λήθη της ιστορίας.
  Για να το πω πιο απλά, ο κάθε σύντροφος Φίλης( έφυγε ο κακόμοιρος αλλά άφησε σπουδαίο έργο, χαχα) μπορεί να λέγει τις μπούρδες του, μόνον και μόνον επειδή και ο ίδιος αλλά και οι χαχόλοι που τον ακούν, έχουν μαύρα μεσάνυχτα από την Ευρωπαϊκή ιστορία…
  Να, πάρτε παράδειγμα τι λεν (λέτε;) για το 21 . Ότι τάχα μου ήταν ταξική η επανάσταση. Δε μπορεί θα το χετε ακούσει (υποστηρίξει; ) και σεις. Για πείτε μου λοιπόν τι προσπαθείτε να πείσετε το πόπολο ότι ο λόρδος Βύρων ήρθε να πεθάνει στην Ελλάδα, επειδή ένιωθε ταξικά αλληλέγγυος με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο;

  Αλλά ευτυχώς, ούτε στους οίκους ανοχής της Φυλής δεν τα πιστεύουν πλέον αυτά.

  Αυτή η μέρα λοιπόν ανήκει σε εμάς!
  Δεν πρόκειται για μονομερή οικειοποίηση της δόξας ενός νικηφόρου πολέμου.
  Δεν αρμόζει σε εμάς να λέμε ότι είμαστε οι νικητές για μάχες που δεν δώσαμε.
  Η ιστορική πραγματικότητα αν και αποκρύπτεται δεν μπορεί να εξαφανιστεί ώστε κάποιοι να ρίξουν την ιδεοληπτική χολή τους.

  Το έθνος βρέθηκε πεισμωμένο, αποφασισμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.
  Η αδιάφορη προς τον θάνατο ορμή των Ελλήνων δεν επέτρεψε στους εισβολείς την βόλτα που θεωρούσαν ότι θα κάνουν στα ιερά μας χώματα.
  Όμως, υπήρξαν και εκείνοι που έλεγαν στους μαχητές μας να πετάξουν τα όπλα, υπήρξαν και αυτοί που έβλεπαν άλλον εχθρό.
  Υπήρξαν αυτοί που ήθελαν τη πατρίδα μας σοβιετικό προτεκτοράτο.
  Υπήρξαν και εκείνοι που με τις επιστολές τους δεν σεβάστηκαν καν την εμπόλεμο κατάσταση της χώρας.
  Και όλα αυτά “για το καλό του ελληνικού λαού”.
  Ενός λαού που τον ήθελαν μέρος της κομμουνιστικής μάζας και όχι με εθνική υπόσταση.

  Αν και πολλά χρόνια η μορφή και η σημασία του Ιωάννου Μεταξά αποκρύπτονται, ο πυρήνας της δόξας της 28ης Οκτωβρίου αποτελείται από εκείνους που δεν δίστασαν, από εκείνους που πολέμησαν, από εκείνους που ήθελαν να πολεμήσουν.
  Οι λοιποί αρκούνται στον τίτλο του “αντάρτη” και του “αντιστασιακού”…
  Άλλο όμως “αντάρτης” και άλλο μαχητής στα βουνά της Αλβανίας!
  Αυτή η τιμή δεν τους αρμόζει, δεν τους αξίζει.
  Λευτέρης Κουλουριώτης
  ΥΓ.Το κείμενο αυτό αφιερώνεται στον κύριο που με βρήκε στην εργασία μου και που παρ όλο του ότι βρίσκεται στον ιδεολογικό μου αντίποδα με συνεχάρη και με παρότρυνε να γράφω πιο συχνά. Ξέρει αυτός. Επίσης ευκαιρίας δοθείσης αφού συνεχίζω να εκτίθεμαι , θα ανεβάσω και την απάντηση στην προηγούμενη διαφωνία μας, μιας και η οικογένειά μου επιφυλάχθηκε για την στοχοποίηση που δεχόμεθα τόσο εγώ , όσο η σύζυγος και τα παιδιά μου από τους «δημοκράτες» και αναγκάστηκα να μη το συνεχίσω .

 3. Ο/Η Εγώ λέει:

  “Αγαπητέ” “κύριε” Κουλουριώτη έχετε πολύ πλάκα όλοι εσείς οι “απόγονοι της σποράς των ηττημένων του ’40” (να σου στείλω το link που το λέει ο αρχικαραγκιόζης σας;). Εκτός που είστε γελοίοι ούτως ή άλλως, γελοιοποιείστε ακόμα παραπάνω όταν προσπαθείτε να το παίξετε και δήθεν ιστορικοί αναλυτές (από τα Λιντλ, γερμανικά όπως και οι καταβολές σας). Δε θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω πόσο γελοίος είσαι, φαντάζομαι το ξέρεις. Να είναι καλά το χαρτζιλίκι που πέφτει από τον “Λαϊκό Σύνδεσμο” και όλα τα άλλα βρίσκονται. Βρε γελοίο υποκείμενο, βιαστή της Ιστορίας του τόπου σου, τους Τζουλιάδες και τους Σουμπερίτες, τους ξέρεις; Ναι βρε γελοίε, ο πατέρας σου τέτοιος ήταν, απ’ αυτούς που βίαζαν ελληνίδες και έσφαζαν παιδιά ελλήνων στα χωριά που λεηλατούσανε (ρώτα γελοίε στον Κρουσώνα, στα Ανώγεια, στη Βιάννο, καραγκιόζη, ε καραγκιόζη, να σου πούνε γελοίο υποκείμενο). Ο παππούς μου, γελοίε, πολέμησε στην Αλβανία, πολέμησε και στη Κρήτη και μάντεψε, δε σιχάθηκε ούτε τους ιταλούς ούτε τους γερμανούς, το συνάφι σου σιχάθηκε γελοίε, ε γελοίε. Και δεν ήταν ούτε καν αριστερός, γελοίο τομάρι που θα μας κάνεις και μάθημα ιστορίας.

 4. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

  Αγαπητέ μου φίλε,
  Συγχαρητήρια για τον ηρωικό παππού σου που πάλεψε για τούτο τον τόπο. Μα να τα εγγόνια του δε διδάχθηκαν τίποτε από τις θυσίες του. Θα πρεπε όμως να παραδειγματιστείς απ αυτόν και ν ακολουθήσεις το παράδειγμα θάρρους και ανδρειωσύνης του. Θάρρος αγαπητέ μου φίλε, θάρρος. Να βγεις υψώνοντας το ανάστημά σου και να υποστηρίξεις με θάρρος τις ιδέες σου. Να πεις είμαι ο Κώστας και λες βλακείες βρε τύπε. Να μας δώσεις το όνομά σου και να παραθέσεις και τα επιχειρήματά σου .Πώς να σε πάρω σοβαρά όταν μου κρύβεσαι πίσω από το «εγώ»; Βέβαια κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι Σαντορινιός , γιατί αν μη τι άλλο θα πρόσεχες πριν χαρακτηρίσεις τον πατέρα μου. Ξέρεις φίλε μου , σ αυτό τον τόπο όλοι έχουμε αφήσει την περπατησιά μας κι ο υπέργηρος πατέρας μου την δική του. Κι επειδή εγώ γράφω με ονοματεπώνυμο προτού βιαστείς να χαρακτηρίσεις κάποιον μάθε γι αυτόν. Επίσης η αναφορές σου σε Κρητικά τοπωνύμια σε Τζουλιάδες και Σουμπερίτες (και όχι για παράδειγμα σε Πουλίκούς) με κάνει να πιστεύω ότι κατάγεσαι από την λεβεντογέννα. Εγώ τους Κρητικούς που ξέρω τους θαυμάζω γιατί είναι άντρες και δε κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρίζοντας αγνώστους. Διατηρώ θαυμάσιους δεσμούς με την Κρήτη και την επισκέπτομαι τουλάχιστον έξη (6) φορές τον χρόνο, έστω και για λίγες μέρες. Κανείς δε στάθηκε μπροστά μου να με βρίσει όπως εσύ. Και ξέρεις γιατί ; Γιατί ο άντρας όταν βλέπει κάποιον που του είναι αντιπαθής τον προσπερνάει και δεν ασχολείται μαζί του. Τα ποντίκια είναι που στριφογυρνούν στα πόδια σου και προσπαθούν να βρουν ακάλυπτη σάρκα να δαγκώσουν. Και να σου πω και κάτι; Γελοίος μπορεί να είμαι . Αλλά εγώ δε συνωστίστηκα ποτέ σε κομματικά γραφεία γλύφοντας για ένα ρουσφετάκι, δεν έτρεξα σε άρχοντες να μου βολέψουν το παιδί μου, δεν κατείχα ποτέ δημόσια θέση, ούτε διασπάθισα δημόσιο χρήμα. Το όνομά μου δε βρίσκεται σε καμία λίστα πέραν αυτών της κρατικής ασφάλειας με τους εχθρούς του καθεστώτος. Γι αυτό και γράφω με ονοματεπώνυμο. Κι επειδή σε έκοψα για ξαναμμένο αγοράκι που θέλει να μου κάνει μαθήματα πατριωτισμού να σε ενημερώσω ότι εγώ το χρέος μου γι αυτή την πατρίδα το κανα . Είτε υπηρετώντας υπερήφανα τη θητεία μου στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, είτε με την εικοσαετή εθελοντική μου παρουσία στον λόχο Εθνοφυλακής Σαντορίνης. Πως σου φαίνεται να μας αποδείξεις πόσο την αγαπάς την πατρίδα σου με το να σε εγγράψουμε σ αυτήν; Να μας αποδείξεις εμπράγματα ότι μπορείς να κάνεις και μια θυσία για την πατρίδα; Ν αφήσεις τον φρέντο σου καμιά φορά και να πιάσεις το ντουφέκι που πιασε ο παππούς σου και πολέμησε . Γιατί που ξέρεις μπορεί να ξαναχρειαστεί να το πιάσεις. Εγώ εκεί είμαι . Εσύ σίγουρα δεν είσαι, γιατί αν ήσουν θα μου μιλούσες με περισσότερο σεβασμό. Άντε πατριώτη της φακής. Εκτός κι αν έχεις κροτοφοβία.
  Και επειδή μάλλον μεγαλύτερος στην ηλικία από σένα είμαι , θέλω να σου πω να μη περιμένεις από τον κάθε Πρετεντέρη και Κοσσιώνη να σου πουν ποιο είναι το κακό. Ψάξε και διάβασε . Μάθε . Γιατί εκτός από το Βιάννο υπήρχε η Δράμα και το Νευροκόπι. Αλλά ουδείς εκ των πατριωτών και δημοκρατών δε τσίριξέ γι αυτά. Κι αν θες να μάθεις κάτι παραπάνω οι Γερμανοί το ξέραν πως θα φύγουν αργά η γρήγορα απ αυτό τον τόπο γιατί ήταν ξένοι. Οι Βούλγαροι ήρθαν όμως για να μείνουν. Που είναι οι τσιρίδες σου γι αυτούς; Κατάλαβες ή όχι; Κι αν νιώθεις τόσο θιγμένος απ το γράμμα μου οπλίσου με τα καλύτερα επιχειρήματά σου και έλα να με βρεις να μου πεις που κάνω λάθος . Όλοι ξέρουν που θα με βρουν σ αυτό το νησί . Και όλοι κοντοστέκονται και αλλάζουν δυο κουβέντες μαζί μου. Είτε συμφωνούν , είτε διαφωνούν. Κι αν δε ξέρεις ρώτα να σου πουν . Και έγνοια σου . Δε πείραξα ποτέ κανέναν κι ας σου πιπιλάν το μυαλό ότι γδέρνουμε Πακιστανάκια . Και να σου πω κι ένα τελευταίο ; Το σεβασμό τον εισπράττεις στην καθημερινότητά σου και την λεβεντιά απ την περπατησιά σου. Να σηκώσεις το κεφάλι και να ρθεις να με βρεις υπερήφανος. Άντε και καλή λευτεριά αγόρι μου.

  Λευτέρης Κουλουριώτης

 5. Ο/Η Εγώ λέει:

  Γελοίε καραγκιόζη, το τι είναι τα χρυσά αυγά, δεν περίμενα να το μάθω από τους υπαλλήλους σας στα κανάλια (αντισυστημική η ΧΑ ρε φίλε, αντισυστημική η ΧΑ…) το ξέρω πολλά χρόνια τώρα, από την εποχή που τον Περίανδρο τον είχατε περί πολλού (τον θυμάσαι; Τον καταζητούμενο δολοφόνο σας που του γράφατε ύμνους στα περιοδικά σας, όταν σαν αρουραίος κρυβόταν για 5-6 χρόνια στους υπονόμους; Τον Περίανδρο ντε, που ήταν τόσο αντισυστημικός, ώστε με παρέα 30 ΜΑΤ και άλλους 20 ναζί σακάτεψε μέρα μεσημέρι με καταδρομική, άοπλους φοιτητές; Εσύ που ήσουν τότε, γιατί εγώ ήμουν μπροστά και θυμάμαι ναζί να μας επιτίθενται με καδρόνια και ΜΑΤ δίπλα τους να γελάνε. Τόσο αντισυστημικοί, επί Σημίτη μάλιστα. 20 χρόνια στην Αθήνα και κάμποσα στην Κρήτη, σας ξέρω πολύ καλά, από τότε που ήσασταν απλά μια γραφική νεοναζί συμμορία που με την υποστήριξη πάντα των ΜΑΤ και πάντα σε ομάδες από 20 άτομα και πάνω το παίζατε ιστορία. Βέβαια, ο φύρερ σας όταν δεν του ήταν πια χρήσιμος ο Περίανδρος, τον πέταξε, όπως κάνει πανεύκολα και πάντα όταν τα γιουσουφάκια του σηκώνουν κεφάλι. Το να έρθω να σε βρω λοιπόν, να συζητήσουμε πολιτισμένα (πόσο γελοίος είσαι) όταν ξέρω από πρώτο χέρι τις μαφιόζικες πρακτικές σας, άσε με να το κρίνω εγώ πότε θα γίνει, αυτοκτονικός σαν τον Ηγέτη σας (τον Αδόλφο ντε) δεν είμαι, γελοίε. Οπότε άσε τις έμμεσες απειλές περί εθνοφυλακής και παίξε με τα πιστολάκια σου στους συλλόγους σου και άσε με εμένα να κρίνω το πότε θα συναντηθούμε. Λες για τους κρητικούς και υπονοείς προφανώς για ΠΑΣΟΚάρες κλπ, ξεχνώντας φυσικά ότι για τουλάχιστον 20 χρόνια τα ψηφοδέλτια και το εκλογικό υλικό της συμμορίας σας, σας το έστελνε δωράκι η ΝΔ (το λέει στο βιβλίο του άλλος αρουραίος σας και δεν έχει διαψευστεί, δείχνοντας πχ τα δελτία αποστολής). Άλλωστε, στο χωριό μου στα Χανιά, αλλά και σε όλη τη Κρήτη, πέρα από 20-30 ιδεολόγους ναζιστές, σαν τον αρχιγελοίο τον Πατεράκη ή τον “άριο γύφτο” τον Καρεφυλλάκη, όσοι γραφικοί δηλώνουν χρυσαυγίτες, πριν 5-6 χρόνια ήταν αυτοί ακριβώς που περιγράφεις, τα ζωάδια που έγλειφαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ για χαρτζιλίκι και καμιά θεσούλα. Θες ονόματα και φωτογραφίες; Υπάρχουν. Και τι μου λες βρε γελοίε, για Δράμα και Νευροκόπι και Βούλγαρους, εγώ βρε γελοίε καραγκιόζη σου λέω για εγκλήματα ελλήνων (προγόνων σας, είτε σου αρέσει είτε όχι) απέναντι σε έλληνες ΑΜΑΧΟΥΣ, τον καιρό που οι εχθροί, ηλίθιε, δεν ήταν οι σοβιετικοί, γελοίε, αλλά οι γερμανοί, καραγκιόζη. Και ο αρχιμαφιόζος σας, γελοίε, είπε ότι είστε η σπορά των ηττημένων του ’45, γελοίε, εννοώντας τους δοσίλογους και ταγματασφαλίτες, καραγκιόζη.

  • Κύριε, συνεχίστε το διάλογο, πιο κόσμια. Διέγραψα το σχόλιό σας για τον πατέρα Κουλουριώτη, για δύο λόγους:1. Ο διάλογος αφορά εσάς και μόνο εσάς, οι οικογένειες, θα μείνουν έξω. 2. Ο πατέρας Κουλουριώτης, υπήρξε εκπαιδευτικός που έχαιρε και χαίρει σεβασμού από την τοπική κοινωνία.

   • Ο/Η Εγώ λέει:

    Κύριε – κύριε! Δε φταίω εγώ, αυτός είναι ναζιστής! Μιλάω όσο πιο κόσμια (πιστέψτε με καταβάλλω προσπάθεια γι’ αυτό) μπορώ να μιλήσω, απευθυνόμενος σε νεοναζί, πάντα και βάσει του αποφθέγματος που αποδίδεται στον Μπ. Μπρεχτ, περί του για να μιλήσεις με φασίστα πρέπει πρώτα να τον κοπανήσεις στο κεφάλι με ένα τούβλο. Πέρα από πλάκα όμως, τον πατέρα του νεοναζί παραπάνω, όντως δεν τον ξέρω για να έχω άποψη, αλλά ούτε και η δική σας με καλύπτει, δηλαδή το γεγονός ότι ο πατέρας ενός νεοναζί “υπήρξε εκπαιδευτικός που έχαιρε και χαίρει σεβασμού από την τοπική κοινωνία” δε μου λέει απολύτως τίποτα, καταρχήν για την ίδια την “τοπική κοινωνία” η οποία δίνει 10% στους νεοναζί, αλλά και όταν ο γιος του έχει βγει έτσι όπως βγήκε, δε μπορεί, κάποια ευθύνη θα έχει, ειδικά όταν δηλώνει και “εκπαιδευτικός”… Αλλά μια και ο διάλογος που έχω ανοίξει δε γίνεται με εσάς αλλά με τον ναζιστή παραπάνω, μία ερωτηση θα ήθελα να κάνω, την οποία βέβαια ξέρω ότι σιγά μην απαντήσει, ως σωστός νεοναζί γκαιμπελίσκος: Οι κρητικοί που εκτέλεσαν τους Τζουλιάδες και λοιπούς ΕΛΛΗΝΕΣ που φέροντας τα σύμβολα των ναζί (ξέρεις μωρέ, να, αυτά τα αρχαιοελληνικά που τόσο σας ερεθίζουν) συνέδραμαν με τους Γερμανούς κατακτητές σε ληστείες, βιασμούς και σφαγές αμάχων, έπραξαν καλώς ή κακώς;

    • Στο πολιτικό και ιστορικό επίπεδο, συνυπογράφω (το έχω κάνει εδώ και δεκαετίες, από τα βλαμμένα της ΝΟΠΟ ακόμα). Θα ήταν όμως πιο κόσμιο, να το κρατήσουμε πολιτικά και ιδεολογικά και με γνώση της ιστορίας. Και εντάξει. Ξέρουμε, κάμποσοι πιο είναι το αυγό του φιδιού σε αυτή τη χώρα. Και για τις βόμβες και για το ρουφιανομάγαζο, που αυτοαποκαλείται εθνικιστικός χώρος. Μια ζωή γερμανοτσολιάδες και φερτάκηδες ήταν. Αλλά, τα πυά στους ίδιους και καταπρόσωπα. Τους τριγύρω, τους αφήνουμε. Εντάξει;.

 6. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

  Αγαπητό Κρητικό μου απλυτάκι,
  Μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα. Μ αρέσει που δείχνεις πόσο βαθιά είναι ριζωμένα τα δημοκρατικά ιδεώδη στην αριστερά. Οι αρχές του ανθρωπισμού σαφώς και είναι μόνο για λαική κατανάλωση αφού ονειρεύεστε το σκοινί γύρω απ το λαιμό μας (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου). Μπορείς να συνεχίσεις να λυσσάς όσο θέλεις , μ αρέσει όταν πονάνε τα παλικάρια όπως εσύ. Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Μέρα με τη μέρα θα ξεπετάγονται όλο και πιο πολλοί Έλληνες που θα θέλουν να σας φτύσουν στη μούρη για το κατάντημα της πατρίδας μας. Χαίρομαι επίσης που έχεις ακούσει για τον φίλο μου τον Οδυσσέα μια από τις εμβληματικότερες μορφές και έναν από τους πιο διαβασμένους Έλληνες , όπως και για τον συναγωνιστή μου Σταύρο. Σε πληροφορώ ότι σε πολλές από τις συζητήσεις μας με τον Οδυσσέα μιλάμε με αγάπη για τα παραπλανημένα αγοράκια σαν κι εσένα ειδικά γι αυτά που έχουν πάνω από χρόνο να πλυθούν. Με συγκινεί βαθύτατα που έψαξες να με βρεις από το διαδίκτυο (;) και ανακάλυψες την ενασχόλησή μου με την αθλητική σκοποβολή. Σε ενοχλεί; Μήπως δεν είναι πρέπον; Θα ήθελα την εμπεριστατωμένη σου γνώμη για το αν επιτρέπεται να ασχολούμαι μ αυτήν. Άλλωστε είναι τόσο ισχυρά τα μέχρι τώρα επιχειρήματά σου που πραγματικά σκέφτομαι μήπως και επλανήθην . Έχεις δίκιο ότι κακώς ετόλμησα και έπιασα στο ρυπαρό μου στόμα αυτόν τον αγωνιστή τον Κουφοντίνα . Το σκουληκάκι αυτό δε σκότωσε Έλληνες άραγε; Και με ρωτάς αν ξέρω άλλους να σκότωσαν Έλληνες αμάχους; Οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι ρε κατσαπλιά δεν έσφαζαν μωρά και γυναίκες για το καλό του λαού; Οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι δε ζήταγαν ανεξάρτητη Μακεδονία ;Τα σκουλήκια που θαυμάζεις δεν ήθελαν να γίνουμε Σοβιετική επαρχία; Δε σήκωσαν τα όπλα ενάντια σε συμπατριώτες τους; Παρ όλ αυτά εγώ σε αγαπάω και θέλω να συνεχίσεις να μας λες για τα δημοκρατικά σου αισθήματα και για την αδελφοσύνη των λαών. Δεν ανέφερες καθόλου τη λέξη πατρίδα όμως. Σ ενοχλεί;
  Και ξαναγυρίζω στα όπλα. Εσύ καλέ μου Κρητικέ ξέρεις από όπλα; Στο δικό μου το σπιτάκι θα βρείς μόνο τα νόμιμα κατεχόμενα πιστόλια μου και το ντουφέκι που μου δωσε η πατρίδα μου για να την υπερασπιστώ. Δεν υπάρχει ούτε τραπεζομάχαιρο. Έχουμε ιδίαν πείρα για τη Δημοκρατία σας. Στο δικό σου; Ξέρεις μου λεγε ο φίλος μου ο Οδυσσέας όταν τον καιρό της Χρυσαυγειάδας έψαχνε η κρατική ασφάλεια στο συρτάρι με τα εσώρουχα της γυναίκας του να ανακαλύψουν το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής. Τόσο γελοίοι είστε και ακόμα παραπάνω. Για πες λοιπόν Κρητικέ μου ντερμπεντέρη ,εσύ τα απεχθάνεσαι τα όπλα; Σ αρέσουν μήπως οι κουκλίτσες; Να το πω ρε στο Μιχαλιό απ τον Ζαρό που παίζουμε μαζί τους αγώνες ότι ένας παλίκαρος απ τα Χανιά τ αρέσουν οι κουκλίτσες να φάει τα μούσια του τρίχα τρίχα. Γιατί ξέχασα να σου πω ότι είμαι αθλητής Κρητικού συλλόγου. Και μια χαρά τα πίνουμε κάθε φορά που τα συναντώ τα παλικάρια κι ας ξέρουν πως είμαι εθνικιστής. Λοιπόν θα μου πεις γλυκό αγόρι που με είδες ; Με χάρηκες σε κανέναν αγώνα; Σ άρεσε το αγωνιστικό μου στυλ; Σε φωτογραφίες από απονομές μεταλλίων στο διαδίκτυο; Ή μήπως μου στειλες κανένα αίτημα φιλίας στο fb; Τώρα που το σκέφτομαι πολλά κοριτσάκια γεμάτα υποσχέσεις μου κάνουν αιτήματα. Βρε μπας είσαι εκείνη η Ζωή με το τολμηρό μαγιό; ΄Η η άλλη η κουκλίτσα με τηνsexy πόζα η Αλεξία; Γιατί δε μου χαρίζεις αντρούκλα μου το ονοματάκι σου; Η ακόμα πιο όμορφα γιατί δεν έρχεσαι να μου πεις από κοντά τι ακριβώς ήθελες να πεις για τον πατέρα μου; Να είσαι σίγουρος πως θα μπορέσω να σου απαλύνω όλους τους προβληματισμούς σου. Πάντα με αγάπη και με βαθειά εκτίμηση για τις ιδεολογικές σου ανησυχίες.
  πάντα με ονοματεπώνυμο
  Λευτέρης Κουλουριώτης

 7. Ξεπερασμένη Εθνική γιορτή η 28 Οκτωβρίου. Και η 25η Μαρτίου. Η νέα θα πρέπει να είναι η 21η Σεπτεμβρίου: του Προφήτη Ιωνά. Αυτουνού, που παράκουσε τον λόγο του Θεού, και τον κατάπιε ο ψάρακας… Μετά ο Ιωνάς μετανόησε (αφού τον εξέβρασε ο ψάρακας μετά από κανένα τριήμερο), και έγινε κήρυκας του “πραγματικού” θείου λόγου. Αυτού που οδηγεί κοινωνίες ολάκερες στην κοιλιά του ψαριού. Παιδιά του Ιωνά είναι όλοι οι σύγχρονοι ηγέτες. Κόκκινοι, γαλάζιοι, μαύροι, πράσινοι… όλοι τους, σε μία Δαλτωνική κοινωνία, είναι “μαύροι” ή “άσπροι”.
  Έχετε δει την εργάρα του Μπέλα Ταρ “Οι αρμονίες του Βερκμάϊστερ;”- αν όχι, να την δείτε οσονούπω! Καλύτερο σχόλιο για μία κοινωνία χωρίς οράματα, ελπίδες, ηθική, και αρχές δεν μπορεί να υπάρξει. Πρωταγωνιστής φυσικά, ο προφήτης Ιωνάς. Και ο μόνος άνθρωπος που έχει ακόμη κάτι αληθινό μέσα του, προσπαθεί ο αφελής να διδάξει την αρμονία του σύμπαντος σε μισοκοιμισμένους χωρικούς, που δεν μπορούν να δούν ούτε καν την μύτη τους από το μεθύσι.

 8. Ο/Η Εγώ λέει:

  Ρε συ γελοίε χρυσαυγίτη, θα απαντήσεις σε κάτι απ’ αυτά που σου προσάπτω, ή θα συνεχίσεις να απειλείς εμμέσως, σα σωστός κρετίνος θρασύδειλος χρυσαυγίτης που είσαι; Υποθέτω το δεύτερο, όπως πάντα. Κατά τ’ άλλα, η μπάλα στη κερκίδα, πετάμε κι ένα “άπλυτε” και καθαρίσαμε. Σε βαρέθηκα. Ο φίλος σου ο Σταύρος έχει πιο πολύ πλάκα, όπως τότε που με τον Βλαμάκη (τον θυμάσαι τον ρεζίλη αυτόν;) τους είχαμε στείλει για υποβρύχιο κολύμπι στο λιμάνι στα Χανια, μαζί με τον Στάυρο -τον Καρεφυλάκη τον Άρειο τον ομορφάντρα ντε χαχαχαχαχα, πόσο γελοίοι είστε!- και τον Στέλιο τον στείλατε μετά, γιατί σας έκανε ρεζίλι, και μετά βγήκε και είπε διάφορα και … πόση πλάκα έχετε, αλήθεια! Ναι και ο Οδυσσέας πολύ διαβασμένος και πολύ καλός χριστιανός μάλιστα, όπως και ο Γερμενής (ο Καιάδας ντε), πολύ καλοί πατριώτες και χριστιανοί τα παιδιά… Είστε γελοίοι, κατάλαβέ το. Χαιρετίσματα λοιπόν στο φιλαράκι σου το Μιχαλιό που λες από το Ζαρό και θύμισέ του γιατί χρυσαυγίτης είναι, δε θα του κόβει και πολύ, ότι η δίκη των θρασύδειλων φασιστών από το Ζαρό (όλοι ιδεολόγοι γελοίε χρυσαυγίτη, ε; 30 χασισοκαλλιεργειτές, ζωοκλέφτες και μπράβοι νυχτομάγαζων που επιτέθηκαν αναίτια σε 5 άτομα. Το θυμάσαι;) συνεχίζεται στο Δικαστήριο του Ηρακλείου, μην ξεχαστεί, γιατί χρυσαυγίτης είναι, άρα εξ αξιώματος περιορισμένων πνευματικών δυνατοτήτων!

 9. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

  Αγαπητέ κύριε Φρεντζά,
  Δυστυχώς δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με το σχόλιό σας περί των ηγετών γενικώς. Εκεί που όμως υπερθεματίζω είναι στην γενικότερη έκπτωση αξιών , ηθικής και ελπίδος της εποχής στην οποία ζούμε. Ακόμα και οι διάδοχοι του Θεοδοσίου δεν απέπνεαν τέτοιο ξεπεσμό και καμαρίλα όπως τούτοι εδώ. Και δεν ομιλώ μόνο για τους σημερινούς.
  Καλό μου απλυτάκι. Το ότι προπηλακίσατε έναν χαζό (Βλαμάκη) δε σας κάνει περισσότερο άντρες. Τουναντίον . Δυστυχώς για εμάς εξαντλείτε την επαναστατική γυμναστική σας σε κάθε χαζό που νομίζει ότι επειδή έβαλε την μαύρη μπλούζα έγινε αυτόματα και χρυσαυγίτης. Θα σε παρέπεμπα ευχαρίστως σ ένα άρθρο μου που δημοσιεύτηκε παλιότερα σ ένα εθνικιστικό site για το θέμα αυτό αν δεν ήξερα ότι θα βγάλεις φλύκταινες. Αν είχες μελετήσει λίγο το κίνημα μας τόσο εσύ όσο και ο κύριος Πράσσος θα ξερες πως χρυσαυγίτης δεν είναι ο Βλαμάκης . Και δεν είναι, όχι γιατί δεν πέρασε ποτέ από το κίνημά μας , αλλά επειδή εμείς έχουμε και το θάρρος και την τόλμη για αυτοκάθαρση. Τα σχόλιά σου λοιπόν για τον κάθε ούγκανο που δείχνει ο Πρετεντέρης δε με ακουμπάν γιατί εγώ μπορώ να ξεχωρίζω (και να συναναστρέφομαι) αυτούς που πληρούν τις δικές μου προυποθέσεις.
  Κατά τα λοιπά , με στεναχωρείς γιατί εσύ με βαρέθηκες πιο γρήγορα από τον κ.Πράσσο. Πάνω που άρχισα να το διασκεδάζω. Μη μου φύγεις τώρα. Εκτός κι αν έχεις δουλειές τώρα που ρχετε τα αφεντικό. Μη μου πεις ότι θα πας να στρώσεις τα κόκκινα (sic) χαλιά; Τι ποιο αφεντικό; Αυτός ντε ο πλανηταρχίδης (συγνώμη αλλά ένεκα της αγραμματοσύνης δε ξέρω πως γράφετε η λέξη) ο Ομπάμας. Το αφεντικό σας που θα τρέξετε όλοι να φιλήσετε τις κατουρημένες του ποδιές και θα γλύψετε εκεί που φτύνατε στα νιάτα σας. Αυτός κι αν είναι ξεπεσμός. Και θα τον πάρετε αγκαζέ στις 17 Νοέμβρη να κάνετε και την πορεία στην πρεσβεία φωνάζοντας «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Τι δε θα το κάνετε φέτος; Επειδή σας έταξε να σας προσφωνήσει good boys ; Αυτός δε σας έταξε ότι αν είστε καλά παιδάκια και μαζέψετε όλους τους Σύρους πρόσφυγες από την Άνω Βόλτα ( κατράμι είναι αυτοί οι Σύριοι ειδικά από τα προάστια της Ουαγκαντούγκου) θα πει και δυό καλά λογάκια μετά την χώνεψη της σφυρίδας που θα ντερλικώσει; Αλλά αν είστε μάγκες και θέλετε να κάνετε κάτι γι αυτό τον τόπο, αντί ν αφήσετε τον Καρανίκα να του εκθέσει το δράμα που ζει η Μενεγάκη θα τον πάρετε αγκαζέ και θα τον περπατήσετε στους δρόμους της Αθήνας να δει τους αστέγους. Τους Έλληνες αστέγους . Και μετά ρωτήστε τον . Γι αυτούς τι έχεις να μας δώσεις;
  Αλλά δυστυχώς εσείς θα παραμείνετε για πάντα κολλημένοι με την μπάλα . Το ότι σας φτύνουν καθημερινά και από παντού το εκλαμβάνετε σαν εκδηλώσεις λατρείας προς τον ημίθεο που χασκογελάει πιστεύοντας ακόμα ότι όπου να ναι θ αράξουν καμιά δεκαριά τάνκερ στον Περαία προσφορά του συντρόφου Μαδούρο. Στην πραγματικότητα εξυπηρετείτε μόνο και μόνο την Pax Judaica απ την οποία τσιμπάτε μέσω Σόρος κάνα τάλαρο…
  Σ αφήνω τώρα να προλάβεις να μου απαντήσεις γρήγορα και σε παρακαλώ κάνε μου μια πάσα να σου γράψω κάτι για το «εδώ Πολυτεχνείο» είναι απ τα αγαπημένα θέματά μου και το χω. Κι ακόμα περιμένω να μου πεις για κείνο το ερπετό τον Κουφοντίνα . Ήταν ήρωας τελικά; Να κατεβάσω το πορτραίτο που χω (δε σου λέω ποιου για να σκάσεις) στο σπίτι μου και να βάλω του ήρωα; Πότε επιτέλους θα περάσετε στα σχολικά βιβλία τη ζωή του να μάθουμε κατιτίς παραπάνω;
  «Ξένοιαστους, χλευαστές και βίαιους . Έτσι μας θέλει η Σοφία. Είναι γυναίκα κι αγαπά πάντα έναν πολεμιστή μονάχα». Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα και μας δίδαξε έναν τρόπο να μετράμε τις Αξίες.

  Λευτέρης Κουλουριώτης

  ΥΓ Θα κάνουνε γιορτή στις σχολές Χιλλ για τη 17 Νοέμβρη; Για την επέτειο ομιλώ όχι για την οργάνωση του ήρωα Κουφοντίνα

  • Κύριε Κουλουριώτη, είστε απίστευτα βαρετός. Η εθνικιτζίδικη βλακεία, δεν κρύβεται. Όσα λεκτικά σχήματα κι αν επεξεργαστείτε. Ούτε ο τσάμπα, τσαμπουκάς, κάποιων δικών σου, εδώ. Τα μαύρα γυαλιά, δεν κρύβουν τα ηλίθια μάτια. Προχτές, ούτε να αναλάβει την ευθύνη των λεγομένων του, δεν τόλμησε κάποιος από τα πρωτοπαλήκαρα. Είπαμε. Ρουφιανομάγαζο, ο “εθνικιστικός χώρος”. Μόνο που δε γελάμε πια.

  • Εγώ να συνεισφέρω στο διάλογο με ένα δικό μου ερώτημα και ένα του έφιππου τοξοβόλου, Καλέντζη
   ΄
   1. Ο Μιχαλολιάκος, καταδικάστηκε και καθαιρέθηκε ατιμωτικά, ως βομβιστής ή ως απλό κλεφτρόνι;.
   2. Τόσα λεφτά, που τα βρήκε όταν συνελήφθη. Κόμμα ή περίπτερο είναι η Χρυσή Αυγή.

   ΥΓ. Ο αδελφός Μιχαλολιάκος (ο μεγαλοδικηγόρος, ντε) γιατί άλλαξε το όνομά του;. Μόνο οι κονφερασιέ και οι τροτέζες το κάνουν. Αυτός;.

 10. Ο/Η Εγώ λέει:

  Άρτσι μπούρτσι και λουλάς. Ή τρικυμία εν κρανιώ. Ή ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή. Ή τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
  Γελοίε φασίστα χρυσαυγίτη, σου ξαναείπα ότι ούτε χιούμορ έχεις, ούτε πνευματώδης είσαι. Απλά γελοίος ναζιστής χρυσαυγίτης. Σου έχω προσάψει 45 πράγματα και δε μπορείς να απαντήσεις ούτε σε ένα τελικά! Η μπάλα στη κερκίδα! Χρυσαυγίτης είσαι βέβαια, γελοίος φασίστας, οπότε δεν ήλπιζα ότι θα μπορούσες διαφορετικά, να πω και την αλήθεια…
  Ωραία, ο γελοίος ο Βλαμάκης, μετά που έγινε πιο ρεζίλης από όσο ήταν, δεν είναι πια χρυσαυγίτης (βέβαια, ο φίλος σου/του ο Σταύρος είχε άλλη άποψη, τότε που φορώντας τα στριγκάκια τους “έτειναν τη δεξιά και χαιρετούσαν τον Ήλιο” στις παραλίες ως ερωτευμένο ναζιάρικο ζευγαράκι γούτσου-γούτσου – πόσο γελοίοι είστε, πόσο όμως… Μάλλον τώρα χώρισε το ζευγαράκι και κάνουν ναζάκια χαχαχαχα γελοίοι ναζήδες!!!).
  Ο γελοίος ναζί ο Περίανδρος ήταν χρυσαυγίτης;
  Ο γελοίος ναζί ο Κουσουμβρής ήταν χρυσαυγίτης;
  Ο γελοίος ναζί ο Ζαφειρόπουλος ήταν χρυσαυγίτης;
  Ο γελοίος ναζί ο Περδικάρης (ή Ίων Φιλίππου) είναι χρυσαυγίτης;
  Ο γελοίος ναζί ο Ρουπακιάς είναι χρυσαυγίτης;
  Εσύ γελοίε ναζί (μη χαίρεσαι, δεν είσαι πιο γελοίος και πιο καραγκιόζης από τους παραπάνω, προσπαθείς φιλότιμα όμως κι αυτό σου το αναγνωρίζω), είσαι χρυσαυγίτης;
  Ποιος ρε καραγκιόζη φασίστα είναι τελικά χρυσαυγίτης; Πίστεψέ με γελοίε φασιστάκο, σας ξέρω πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι, κι εσένα και τα όμοια σου ναζιστικά σκουλήκια των βόθρων και των υπονόμων, αλλά και τη συμμορία σας. Και κάθε άλλη (σχεδόν) ναζιστική συμμορία.
  Περί Ομπάμα απλά ασχολίαστο. Είσαι γελοίος. Και βλάκας ασφαλώς, αλλά κυρίως γελοίος (απλά χρυσαυγίτης δηλαδή).
  Για τα υπονοούμενα περί ΣΥΡΙΖΑ, άστο, γελοιοποιείσαι πιο πολύ, όσο κι αν φαίνεται υπερβολή, τόσο γελοίος που είσαι έτσι κι αλλιώς. Εξωκοινοβουλευτικός (όχι σαν κι εσάς, από τους κανονικούς) είμαι γελοίε καραγκιόζη.
  Για το Πολυτεχνείο με ενδιαφέρει τόσο, μα τόσο πολύ η γελοία σου ναζιστική άποψη, που δε βλέπω την ώρα να διαβάσω τις παπάτζες σου. Ό,τι και να γράψεις πάντως, γελοίε βλάκα φασίστα, μια που ξέρω ακριβώς τι θα γράψεις να σου θυμίσω ότι ο γελοίος συναγωνιστής σου παραπάνω, με το ψευδώνυμο “Ίων Φιλλίπου”, έχει ομολογήσει σε βιβλίο του («Χρυσή Αυγή – Πολιτικός Οδοδείκτης» ο τίτλος του, γελοίε χιμπατζή, διάβασέ το ώστε να συμφωνούν οι παπάτζες σου μ’ αυτές του γελοίου που δηλώνει και “Θεωρητικός Καθοδηγητής” των ούγκανων σας) πιο πριν από εσένα, για το ρόλο του ουρακοτάγκου Φύρερ σου (πολύ σκούρος δεν είναι για άρειος; Τι λες κι εσύ; Ρε μπας και είναι Πακιστανός κατάσκοπος και σας δουλεύει; Κι εσύ αρκετά σκουρόχρωμος είσαι βέβαια τώρα που το σκέφτομαι…), τότε που διέπρεπε ως γιουσουφάκι του Πλεύρη, και των λοιπών αποβρασμάτων τύπου Καλέντζη, οπότε ό,τι παπάτζα και να πεις, καταλαβαίνεις ότι θα απασχολήσει μόνο τον γελοίο που θα την γράψει, εσένα δηλαδή. Αλήθεια, για τον γελοίο ναζιστή Αριστοτέλη Καλέντζη, τι λες;
  Για τους Σύρους έχεις δίκιο, πολύ σκούροι, δεν πέτυχε η παραγγελία αυτή, οπότε καλύτερα να τους πνίξουμε στο Αιγαίο, μαζί με τα παιδιά τους, ε; Τι λες γελοίε ναζί πίθηκε;
  Τι πορτραίτο να έχεις ρε γελοίε ναζί στο σπίτι σου; Ή του Χίτλερ, ή του Παπαδόπουλου θα έχεις. Αντε, το πολύ-πολύ να έχεις κανένα Μλάντιτς, να το παίζεις και ψαγμένος στα ασπόνδυλα που σε περιτριγυρίζουν…
  Γελοίοι που το παίζετε “αίμα και τιμή” και πριν φάτε δυο σφαλιαρίτσες από τους φίλους σας τα ΜΑΤ, έχετε ξεχάσει και Χιτλερ και εθνικοσοσιαλισμούς και τη μάνα σας και τα πάντα (για τέτοια τιμή μιλάμε) και κλαίτε (ναι ρε φίλε, τον Μπούκουρα τον Μεγάλο Εθνικιστή ξέχασα!!! χαχαχαχα πόσο γελοίοι είστε, μα πόσο γελοίοι) και αποποιείστε τα πάντα. Γιατί δεν το αλλάζετε σε “αίμα σε καλή τιμή – Χρυσή Αυγή”; Πιο πιασάρικο! Γελοίοι!!! (Ο Κουφοντίνας τουλάχιστον, γελοίε που έχεις το θράσσος να τον πιάσεις στο βόθρο σου, ανέλαβε την ευθύνη των πάντων. Γελοίε. Εσύ θα έκανες το ίδιο; Και τη μάνα σου θα πουλούσες και σε καλή τιμή, γελοίε γερμανοτσολιά)

 11. Ο/Η Ηλίας λέει:

  Για όσους έχουν μνήμη και όχι για πατριδοκάπηλους λοβοτομημένους.
  Αυτός που “φωνασκεί” γράφοντας ατελείωτα κείμενα ίσως αγνοεί τα συνθήματα της εγκληματικής οργάνωσης που αυτοαποκαλείται κόμμα ή κίνημα.
  Η Χρυσή Αυγή στο Μελιγαλά: «Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες»
  http://tvxs.gr/news/ellada/i-xrysi-aygi-sto-meligala-timi-stoys-xites-kai-tagmatasfalites-binteo
  Και ας θυμηθούμε λίγο τον όρκο που έδεινα οι πρόγονοί τους

  “Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων”.
  Άντε λοιπόν πατριδοκάπηλοι απόγονοι προδοτών με τα παραμύθια σας.

 12. Ο/Η Λευτέρης Κουλουριώτης λέει:

  Δε νομίζω ν άργησα, ε; Απλά περίμενα να φύγει το αφεντικό σας απλυτάκι μου. Έχεις απόλυτο δίκιο , είμαστε ότι χειρότερο για τη ” δημοκρατία των άπλυτων ” που ονειρεύεστε. Ευτυχώς στην πατρίδα μας τύποι σαν τον Κωνσταντίνου και τον Δημητράκη τον Ψαρρά έχουν μείνει ελάχιστοι πλέον και κανείς πλην των Πακιστανών δεν τους ακούει. Ίσως και γι αυτό κάνετε κέφι ότι μελαψό και αλλόθρησκο μαζεύτηκε στον τόπο μας, μπας και βρείτε ακροατήριο. Και μας ψέγεις αν ο Πατεράκης είναι καλός Χριστιανός ή όχι. Χαχαχα. Θέλω να συνεχίσεις να εκτίθεσαι για να μπορούμε να χουμε μία γραπτή μαρτυρία για το πόσο πολύ χαμηλά μπορεί να πέσει ένα ανθρώπινο ον. Εγώ συνεχίζω να σε αγαπάω και μάλιστα θα σε προσκαλέσω στην επόμενη εκδήλωση που θα κάνουμε με τον Κας , ούτως ώστε να μου αποδείξεις ότι πραγματικά είσαι δημοκράτης με τα ούλα σου. Δε νομίζω να μην έρθεις , ε; Δε θα σε απασχολήσω πολύ σήμερα γιατί έχω να πάω να διαβάσω τα ονόματα των νεκρών του Πολυτεχνείου και θα με βρεί το ξημέρωμα μέχρι να τα τελειώσω.
  Α! Επειδή μας προκύπτουν πολλοί Ηλίες , εγώ, Μήτσοι και cia ξέρετε εσείς απ αυτά, να πω στον φίλο Ηλία ότι αφενός δεν τον υποχρεώνει κανείς να διαβάζει τα ατελείωτα κείμενά μου. Εδώ αδερφέ δεν είναι το ΚΚΕ που πρέπει να διαβάσεις με το ζόρι τον Μαρξ και τα λοιπά κομμουνιστικά απολιθώματα γιατί θα σε εξετάσουν και αλίμονο αν δε τα ξέρεις. Μπορείς απλά να με προσπεράσεις, να με αγνοήσεις , να κάνεις ότι γουστάρεις μέσα στα «Δημοκρατικά» πλαίσια. Εσύ δεν μας είπες βέβαια αν είσαι κοινοβουλευτικός ή εξωκοινοβουλευτικός αλλά αφού θεωρείς ότι φωνασκώ και είμαι λοβοτομημένος πατριδοκάπηλος φαντάζομαι ότι θα νιώθεις τον ίδιο αποτροπιασμό και για το «Δημοκρατικό» σύνθημα «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» που το μοστράρετε μέσα και έξω από το κυνοβούλιο (δε ξέρω πως γράφετε , να που δικαιώνεστε ). Έτσι δεν είναι; Ή τα τρίχρονα παιδάκια και οι ενενηντάχρονες γυναίκες ήταν συνεργάτες των Γερμανών; Ρε μπας είχε τίποτα βίτσια και ιδιαιτερότητες ο Κλάρας και τα βγαζε στον λαουτζίκο; Δε νομίζω , έτσι; Για πες μας λοιπόν είναι ή όχι κατάπτυστο το σύνθημα γιατί να σου σηκώνεται η τρίχα μόνο σ αυτό που μου παρέθεσες θα ταν παράξενο. Τώρα βέβαια η «Χ» μια χαρά οργάνωση ήταν , άσε που έβγαλε τον τεράστιο Γρίβα (ξέρεις τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που πολέμησε τον ιμπεριαλισμό ) και που θα πρεπε να ταν φάρος για όλους τους Έλληνες… Αλλά δυστυχώς η αριστερά για άλλη μια φορά (όπως και στην κατοχή) έπαιρνε μισθό από την Ιντελιτζενς Σέρβις (το γράφω με Ελληνικούς χαρακτήρες μη θιχθεί ο κ.Πράσσος) και δε μίλησε ποτέ γι αυτόν. Ή μήπως δεν πολέμησε την ιμπεριαλιστική Μ.Βρετανία; Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των Κυπρίων δε τους το αναγνωρίζετε; Η Χ λοιπόν μια χαρά αντιστασιακή οργάνωση ήταν και σαμποτάζ έκανε και αντιστάθηκε σε κάποιους που πήγαν με τα όπλα να καταλύσουν το πολίτευμα και να σκοτώσουν Έλληνες στη μάχη του Θησείου. Ποιο το πρόβλημά σου; Και αφού έχουμε και την επέτειο αύριο, ποια χούντα έριξαν οι φοιτητές (μαζί με τους πράκτορες που ταν μέσα); Του Παπαδόπουλου για να φέρουν τον Ιωαννίδη; Είχε παραδώσει στον Μαρκεζίνη ή όχι την κυβέρνηση ο Παπαδόπουλος; Είχε προκηρύξει ή όχι εκλογές για τις 10/2/1974; Υπάρχουν τα πορίσματα Τσεβά και Σαμπάνη που αναφέρουν ότι ουδείς εφονεύθει εντός Πολυτεχνείου ή όχι; Θα δούμε καμιά μανούλα από τους χιλιάδες νεκρούς φέτος ή όχι; Θα σκάψουμε όλο το νεκροταφείο του Ζωγράφου (ά βρε συχωρεμένε Τρίτση) να βρούμε τους ομαδικούς τάφους; Στην κεφάλα του Σβορώνου που καταθέτετε στεφάνια ποιους νεκρούς αναγράφει; Αυτά τα ολίγα γιατί πάω να ετοιμαστώ. Είμαι καλεσμένος σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου δίπλα στην πισίνα , με κιθάρα, διάφοροι αριστεροί θα τραγουδάν αντάρτικά. Χαχαχα . Πως το λέει; «Χτυπάν το βράδυ στην ταράτσα τον Αντρέα» Αχ βρε Λεντάκη αν ζούσες ροχάλα που θα ριχνες…. Ά απλυτάκι επειδή ο Αντρέας ήταν και οικογενειακός μας φίλος κι έμπαινε συχνά στο σπίτι του κακού εκπαιδευτικού εκεί στον Υμηττό που γεννήθηκα και μεγάλωσα ,να σαι σίγουρος ότι αυτή την αριστερά θα την έφτυνε. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία. Και μια και το ανέφερα να σου πω ότι γίγαντες του πνεύματος όπως ο Λεντάκης , ο Καργάκος και ο Αναστάσιος Γιαννουλάτος , όπως και άλλοι λιγότερο γνωστόί στην καφρίλα σου, δυστυχώς δε θα ευτυχήσεις ποτέ να γνωρίσεις.
  Εδώ Πολυτεχνείο ! Χαχαχαχα Λαλιώτης , Δαμανάκη & CIA κυριολεκτικώς…
  Λευτέρης Κουλουριώτης

 13. Ο/Η Εγώ λέει:

  Εκτός από γελοίος, καραγκιόζης και ναζί, είσαι και ηλίθιος. Κυρίως ηλίθιος. Τίγκα ηλίθιος όμως, τίγκα. Σε βαρέθηκα, εντελώς όμως. Πιο πολύ νόημα έχει να μιλάς με ένα τοίχο, που έχει και υψηλότερο iq από τον μέσο χρυσαυγίτη. Το πρόβλημά σου χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας μια και το ματάκι σου γυαλίζει εδώ που τα λέμε, απ’ όσο θυμάμαι, σαν του ηλίθιου του Κασιδιάρη. Αυτός το έχει πάθει από την κοκαϊνη βέβαια (είπες κάτι;). Εσύ; Ευχαριστώ πάντως και για την πρόσκληση, πάντα ήθελα να γνωρίσω από κοντά κοκαϊνομανή κρυφοgay ναζιστή (είχε ωραία φήμη στο Γεωπονικό να ξέρεις, τις είχε φάει και 5-6 φορές, παίζει να του έμεινε και από ‘κει), αλλά έχω φύγει ήδη από το νησί. Αν το κανονίσετε μετά τις 20 Μάρτη, ευχαρίστως. Θα είναι ξανά εκεί και ο Γνήσιος Έλ-ληνας ο Πάρης ο Διαμαντόπουλος, το Αηδόνι των Κυκλάδων, και τα υπόλοιπα παρατράγουδα, όπως και στον νταβατζή τον Κούνελο εεεεε σόρυ, τον Λαγό ήθελα να πω; Σωστά κατάλαβες ηλίθιε, εκεί ήμουν.
  Θα συνεχίσω λοιπόν να κατηγορώ τον πατέρα σου που δε σε έπνιξε στη κούνια, ηλίθιε, αφού είχε τέτοιους φίλους κι εσύ κατάντησες χρυσαυγίτης. Εσένα, ηλίθιε, που υμνείς τους βασανιστές του (δόξα και τιμή στην Ε.Ο. 17Ν), δε θα σε έφτυνε ο Λεντάκης, ηλίθιε; Αυτός τι γνώμη είχε για τον Μελιγαλά; Και για ποια τρίχρονα και γριές μου λες ρε ηλίθιε, λίγους (πάρα πολύ λίγους δυστυχώς, χωρούσε πολύ περισσότερους ) προδότες, φασίστες, δοσίλογους, ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες σαν και του λόγου σου έριξαν μέσα. Πλάκα – πλάκα, στο μπακάλικο που δουλεύεις λαμβάνεις πολύ χρήσιμη εμπειρία για να γίνεις σωστός λαδέμπορας στο μέλλον, αν χρειαστεί. Εισ’ ωραίος (που λέει ο λόγος ηλίθιε, μη χαίρεσαι, σαν το Γκόλουμ είσαι που το παίζεις και άρειος, ηλίθιε). Πρόσεχε μόνο γιατί είσαι και ηλίθιος και αν κρίνουμε και από τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες και την πορεία τους, DHL ή “πως το λέγανε το τουριστικό γραφείο δε θυμάμαι” (είδες η KGB; Ολοκληρωμένη πληροφόρηση) δε σε βλέπω και πολύ καλά. Αλήθεια, πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι το μπακάλικο που δουλεύεις διαφημίζει ότι στέκεται δίπλα στους πρόσφυγες; Και το μπακάλικο, πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι διευθυντικό του στέλεχος είναι ναζιστής, γεγονός που αποτρέπει πολλούς ξένους τουρίστες να ψωνίζουν από εκεί; Για τις επιστολές διαμαρτυρίας σου έχουν κάνει κάποιο σχόλιο, ή το μποϋκοτάζ πρέπει να πάρει πανελλαδικές διαστάσεις, αφού ανέχεται ναζιστικά σκουλήκια στους κόλπους του. Να ξέρεις ότι κι εγώ και άλλοι αρκετοί, κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτό.
  Θες τη δικιά μου γνώμη για τον Μελιγαλά; Μία από τις πιο ένδοξες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας ήταν ο Μελιγαλάς, απλά έγινε μισή δουλειά και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα.
  Κατά τ’ άλλα, διακρίνω έναν πανικό. Ή ασχετοσύνη. Ή απλά ηλιθιότητα (το πιο πιθανό). Δε μου απαντάς σε τίποτα, μα σε τίποτα γελοίε ηλίθιε φασιστάκο. Πήγαινε λοιπόν να εξασκήσεις το αγαπημένο σου χόμπι, αυτό του πεοθηλασμού προς το Φύρερ σας (είχα ρίξει πολύ γέλιο με τον Ζαφειρόπουλο – τον θυμάσαι φαντάζομαι, αλλιώς να σου τον θυμίσω – που έλεγε για τότε που η Ζαρούλια έκανε τσακωτό τον Περίανδρο – άντρακλας με τα όλα του ο Αντωνάκης ο Ανδρουτσόπουλος, ε;- στα γόνατα μπροστά στο Φύρερ σας και τον περιποιούνταν “σπαρτιατικά”. Είναι γνωστό άλλωστε ότι και ο Αδόλφος με τον πισω-κολλητό του Γκαίμπελς, τα ίδια έκαναν – τέτοιο αντράκι είσαι κι εσύ;) και άσε τα κηρύγματα.
  Για την ομάδα Χ και τον καραγκιόζη τον Γρίβα, σιγά μωρέ, απλά τη μισή Κύπρο έδωσε στους Τούρκους, τόσο πατριώτης, σαν και του λόγου σου. Ηλίθιε, καραγκιόζη, γελοίε ναζί.
  Είναι τόσα που θέλω να σου απαντήσω αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Σκοπεύω να μην επανέλθω. Επιφυλάσσομαι όμως, ανάλογα με τη παπάτζα που θα πετάξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *