ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ-ΠΑΠΠΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΞΙΣΘΩΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΣΥ

 

 

 

 

 

 

Φωτό: Ιπποκράτης Αλεξίου.

«Αφού η κυβέρνηση δεν υλοποίησε την υπόσχεσή της προς τους γιατρούς του Γ.Ν. Θήρας, το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Ν. Συρμαλένιου, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή τροπολογία που προβλέπει την εξίσωση του μισθολογίου των γιατρών του Γ.Ν. Θήρας με εκείνων του ΕΣΥ.

 

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η τροπολογία προβλέπει και τη διατήρηση του μισθού, ως προσωπική διαφορά, των γιατρών των οποίων ενδεχομένως να μειωθεί από την εξίσωση του μισθολογίου. Υπέρ της τροπολογίας θα επιχειρηματολογήσει σήμερα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Κύρωση α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π.

 

“Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού” (Α΄42), β) της από 11.3.2020 Π.Ν.Π. “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (Α΄55) και γ) της από 14.3.2020 Π.Ν.Π.

 

“Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19” (Α΄64)», ο βουλευτής, τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρ. υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς».

 

 

Εννοείται πως αν η ΝΔ αρνηθεί να ψηφίσει την τροπολογία θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα ως αφερέγγυα απέναντι στους γιατρούς του Γ.Ν. Θήρας, αλλά και απέναντι στους πολίτες της Θήρας, της Ανάφης, της Σικίνου, της Φολεγάνδρου και της Ίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *