ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

 

 

 

«Το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει στο λογαριασμό αυτό με εισφορές 20 εκ. Ευρώ από τον ΟΑΕΔ, 10 εκ. Ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών ενώ ήδη η Ελληνική Βουλή έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της με επιπλέον 10 εκ. Ευρώ.

Στο λογαριασμό αυτό θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν ξένα κράτη, επιχειρήσεις αλλά και πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και των δημόσιων Υποδομών τους καθώς και οι αποζημιώσεις και ανακατασκευές για τις κατοικίες να ολοκληρωθούν τάχιστα και για το λόγο αυτό θα αξιοποιηθούν όλες ειδικές ρυθμίσεις που προβλέπουν fast track διαδικασίες αδειοδότησης όλων των σχετικών έργων ενώ όπου χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικές νομοθετικές παρεμβάσεις.

Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 23/2341195169 με  IBAN GR4601000230000002341195169».

 

 

ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ   ΚΕΔΕ

 

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης του Δήμου Θήρας σχετικά με τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνουμε, σας προωθούμε και τον Τραπεζικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης που άνοιξε η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) για όποιον επιθυμεί να καταθέσει χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί, με διαφάνεια και για το τελευταίο ευρώ, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές στους πληγέντες της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Ο λογαριασμός αλληλεγγύης έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και είναι ο εξής: «ΚΕΔΕ- ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874»

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

 

Μεγάλη και άμεση είναι η ανταπόκριση της θηραϊκής κοινωνίας στην έκκληση του Δήμου μας και του Κέντρου Κοινότητας Θήρας, για είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική και Κορινθία.

Καθώς η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται σε πολλά σημεία σ’ όλη τη χώρα και έχει υπερκαλύψει, προς το παρόν, τις ανάγκες των πληγέντων στην περιοχή, αυτή τη στιγμή τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:

Fucidin, Betadine, γάζες και παυσίπονα,

Μωρομάντηλα και πάνες,

Είδη υγιεινής (αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια, σερβιέτες, οδοντόκρεμες κα),

Σεντόνια,

Εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά).

 

 

 

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται στο Κέντρο Κοινότητας Θήρας (Μεσαριά, δίπλα στον Κωτσόβολο) μέχρι αύριο Παρασκευή 27/07 το μεσημέρι στις 15:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2286033023, 6949080618.

Σας ευχαριστούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *