ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

 

O Αθανάσιος Κονταρής, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, όταν με μια συγκινητική ανάρτησή του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, όπου υπηρετούσε μόνος του. “Με βαριά την καρδιά ,σχεδόν αναγκασμένος (αγανακτισμένος), αλλά παράλληλα και με ένα αίσθημα ανακούφισης, κλείνει ένας κύκλος”, έγραφε ο γιατρός που άφησε τις καλές απολαβές και ανέσεις του Σουηδικού Συστήματος Υγείας για να υπηρετήσει την πατρίδα του.

Χτες, επανήλθε με μια νέα του ανάρτηση στην οποία καταγγέλλει λεκτικό προπηλακισμό από συνοδούς βουλευτή που επισκέφθηκε το Ιατρείο . Αναγγέλλει μάλιστα πως θα κλείσει και το προφίλ του στο Facebook, προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του.

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

 

 

  “ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΤΟ ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ
  Σήμερα στο ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ δεχτήκαμε επίσκεψη από τον βουλευτή και πρώην υπουργό κο Βρούτση Ιωάννη, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα στο χώρο υγείας στις Κυκλάδες.
Μας υποσχέθηκε πως θα είναι σύμμαχος και αρωγός στον αγώνα μας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας στις Κυκλάδες!
Την ώρα που ξεναγούσαν τον κο Βρούτση στους χώρους του ιατρείου, δέχτηκα ανήθικη και θρασύτατη λεκτική επίθεση από δυο μέλη της συνοδείας του.
Γνωστό ζευγάρι της τοπικής κοινωνίας, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί και τον υπόλοιπο χρόνο απολαμβάνει τις χαρές της Αθήνας μαζί με την οικογένεια του.
Ανάμεσα στα αλλά, με κατηγόρησαν πως την περίοδο της καραντίνας και ενώ ζευγάρι μεταναστών με εμπύρετο παιδί περίμενε έξω από το ιατρείο για να εξεταστεί για κορωνοϊό πριν εισέλθει στο ιατρείο, εγώ επέτρεψα στον γιο μου (δίχως συμπτώματα) να εισέλθει στο ιατρείο και μάλιστα τον πήγα στο ασθενοφόρο και πάτησε την κόρνα!.
(Σε εμένα που έχω πληρώσει ακριβά την υπεράσπιση των μεταναστών…)
Σαφώς και απάντησα καταλλήλως.
Δυστυχώς τα παραπάνω έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια μιας μητέρας και ενός παιδιού που ανέμεναν να εξεταστούν!
  Επουδενί δεν συνδέω -την απαράδεκτη αυτή επίθεση προς όλους τους γονείς-εργαζόμενους του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ (τα παιδιά των συναδέλφων μου μεγαλώνουν στο ιατρείο)- με τον κο Βρούτση, αλλά ο ίδιος θα πρέπει να τους βάλει στη θέση τους και να τους συνετίσει. Συνεργάτες του είναι.
Ένα είναι σίγουρο, πως όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερες υπηρεσίας υγείας , τέτοιες που αξίζουν οι Κυκλαδιτες!
Για το συμβάν θα ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι.
Με αυτό το μήνυμα, σας αποχαιρετώ από το Facebook, προκειμένου να προστατέψω την οικογένεια μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *