ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΜΥΧΗ Η ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ

 

 

 

 

Η φωτογραφία, είναι σύνθεση, από google maps και φωτό αρχείου

Η φωτογραφία, είναι σύνθεση, από google maps και φωτό αρχείου

Ένα τραγικό όσο και παράξενο τροχαίο συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής στην Οία. Αυτοκίνητο τύπου Smart το οποίο ένας 20χρονος Ταϊλανδός, ξέφυγε από την πορεία του κοντά στην περιοχή του Νεκροταφείου Οίας. Το παράδοξο είναι πως δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα και από ότι λένε πληροφορίες της Santonews, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα στον τοίχο και συνέχισε τις αλλεπάλληλες προσκρούσεις καταλήγοντας σε φωτιστικό στύλο.

   “Είδαμε πολλά σπασμένα κομμάτια του τοίχου”, είπε στη Santonws, ένας από τους πρώτους που έσπευσαν στην περιοχή, συμπληρώνοντας πως ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος, δεν είναι στενός όσο στην είσοδο στην Οίας. Ένας κάτοικος, με μήνυμα του στη σελίδα, εξέφρασε την εικασία πως ο οδηγός του ενοικιασμένου αυτοκινήτου, ίσως αιφνιδιάστηκε όταν το ελαφρύ αυτοκίνητο που έτρεχε μάλλον με αρκετή ταχύτητα, αναπήδησε από εξόγκωμα που έχει προκαλέσει δέντρο στο οδόστρωμα.

Το εντυπωσιακό είναι πως η συνεπιβάτις του 20χρονου -μια 19χρονη αμερικανίδα, ιταλικής καταγωγής- δεν έπαθε απολύτως τίποτα!. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο θάνατος του 20χρονου ήταν σχεδόν ακαριαίος, ενώ η 20χρονη δεν είχε “ούτε γρατζουνιά”, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Η νεαρή γυναίκα, κρατήθηκε ωστόσο στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και ψυχολογική στήριξη, ενώ ειδοποιήθηκαν οι γονείς της που καταφτάνουν στη Σαντορίνη προκειμένου να την παραλάβουν.

Η επίσημη ανακοίνωση

 

  “Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 20χρονος υπήκοος Ταϊλάνδης με συνοδηγό 19χρονη υπήκοο Η.Π.Α. εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε διαδοχικά σε τοιχίο και στύλο ηλεκτροδότησης και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Η συνοδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήρας για προληπτικούς λόγους”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *