ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2021-ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ TIMES

 

 

 

  “Εξερευνήστε ό, τι έχει να προσφέρει η Ελλάδα με αυτές τις διακοπές στο κέντρο της Αθήνας και το χαλαρωτικό νησί της Σαντορίνης”, γράφουν οι Times του Λονδίνου, εκφράζοντας και την αδημονία των Εγγλέζων για διακοπές. 

  Για τη Σαντορίνη, αναφέρουν:

 

  «Οι επόμενες τέσσερις νύχτες αυτών των υπέροχων διακοπών θα περάσουν στο όμορφα χαλαρωτικό νησί της Σαντορίνης. Μείνετε στην πρωτεύουσα Φηρά, στολισμένα με γραφικά λευκά σπίτια και διάστικτα με τις θολωτές στέγες εκκλησιών που προσκολλώνται στις πλαγιές.

 

  Ενώ βρίσκεστε εδώ, περπατήστε στους δρόμους και τα σοκάκια και μέχρι τα απότομα σκαλιά που οδηγούν στην κορυφή της πόλης, όπου θα ανταμειφθείτε με μια αξέχαστη θέα ενός κρατήρα ηφαιστείου.

 

 

  Κανένα ταξίδι στη Σαντορίνη δεν θα ήταν πλήρες χωρίς επίσκεψη στην υπέροχη πόλη της Οίας. Βρίσκεται στην κορυφή του νησιού, αυτή η γοητευτική τοποθεσία είναι δημοφιλής στους επισκέπτες, ειδικά σε αυτούς που θέλουν να απολαύσουν το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, καθώς ο ήλιος λιώνει στη θάλασσα.

 

  Απολαύστε ένα πεντάωρο ταξίδι με καταμαράν στο νησί κατά το ηλιοβασίλεμα και απολαύστε έναν υπέροχο μπουφέ. Αυτή η ιστιοπλοΐκή περιήγηση  θα σας φέρει στο λιμάνι της Βλυχάδας, την κόκκινη παραλία, τη λευκή παραλία, τα Μέσα Πηγάδια , τον ενετικό φάρο, το ηφαίστειο και τις ιαματικές πηγές, πριν επιστρέψετε στο λιμάνι της Βλυχάδας».

 

 

 

 Day 5 – 8
Santorini

Santorini

Santorini

The next four nights of this wonderful holiday will be spent on the beautifully relaxing island of Santorini. Stay in the capital Fira, lined with quaint white houses and dotted with domed church roofs that cling to the hillsides. While here, walk the streets and alleys and up the steep steps leading to the top of the city, where you’ll be rewarded with an unforgettable view of a volcano crater.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *