ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ;

ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΙ

 

 

ΧΑΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

Αν παρακολουθήσει κάποιος την πολιτική ζωή, θα διαπιστώσει, ότι κυριαρχεί ένα αίτημα, που μάλλον παραμένει κενό σύνθημα. “Τόπο στους νέους”. Το μόνο που γίνεται όμως, είναι να αφήνονται οι νέοι “στον τόπο”. Στο προηγούμενη θητεία, ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, τόλμησε και εμπιστεύθηκε τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ένα νέο επιστήμονα. Τον Άρη Χλωρίδη. Δεν μετάνοιωσε. Τα πήγε πολύ καλά σε αυτή τη θέση.
Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, προστέθηκε ένας ακόμα νέος. Ο 32χρονος Αντώνης Χάλαρης. Επιστήμονας με ειδίκευση τον ενεργειακό τομέα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Με αξιόλογη δράση στον αθλητισμό. Με γνώσεις στα θέματα παιδείας, νεολαίας και πολιτισμού.
Φαίνεται πως κι αυτός περισσεύει, επειδή τυχαίνει να βρίσκεται στην Αντιπολίτευση. Δεν αξιοποιείται, πουθενά. Αυτό τουλάχιστον λέει ο ίδιος. Και επίσης, με πολύ παραστατικό τρόπο, εξηγεί στην κάμερα της εκπομπής “Ενημερωτικός Περίπλους”, γιατί τελικά, το “τόπο στους νέους”, γίνεται “αλίμονο στους νέους”.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *