ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ

“Ο ΕΡΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ” –  META ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

  XENIA_DELIΕφόσον το θέμα, λαμβάνει πλέον διεθνείς διαστάσεις, η Santonews, πρέπει να ασκήσει τον κοινωνικό της ρόλο, παρουσιάζοντας την είδηση για το “γάμο της χρονιάς” που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με το καλά πληροφορημένο ρουμανικό δίκτυο “Realitatea” , “στις 4 Ιουνίου, στη Σαντορίνη θα λάβει χώραο γάμος της Xenia Deli  με τον εκλεκτό της, ο Οσάμα Fathi Rabah Al-Sharif, ένα Αιγύπτιο εκατομμυριούχο(σ.Santonews, αυτή η ιδιότητα, τον κάνει ίσως πιο “εκλεκτό”).

Η Ξένια είναι αυτή που επέλεξε να κάνει την τελετή στη Σαντορίνη”, γράφει το Realitatea” και προσθέτει: “. Σύμφωνα με φήμες, η Xenia επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα με τη μητέρα της και επιπλέον, είχε δημοσιευθεί το λογαριασμό του Instagram μια φωτογραφία […] Επίσης λέγεται ότι το κόστος για την οργάνωση του γάμου θα ανέβει στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Από την Αίγυπτο και τη Μολδαβία έχουν κληθεί περίπου 150 άτομα, τα οποία έχουν ήδη κλείσει δωμάτια στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού όπως Γκρέις, Mystique.

Όμως, η “Realitatea”, προχωρά σε μια ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη. “Άλλωστε”, σημειώνει “η Ξένια συμμετείχε επίσης σε μια φωτογράφηση που υποδυόταν μια Αιγύπτια. «Το ήξερα! Έχω κάποιο αιγυπτιακό αίμα μέσα μου”.

 

Επίσης, φαίνεται πως ο γαμπρός, δεν είναι καθόλου σφιχτοχέρης γιατί, τον Απρίλιο έκανε στην εκλεκτή του δώρο ένα ειδικό μοντέλο Bentley Continental. “Το μοντέλο καυχήθηκε στο Instagram για το πολυτελές αυτοκίνητο και η περιγραφή της εικόνας έγραφε: “Εκπλήξεις” και σε αυτή είχαν προστεθεί μερικά emoticons: μια καρδιά, ένα αυτοκίνητο και ένα δαχτυλίδι”Ο, υποδηλώνοντας βέβαια τον επερχόμενο γάμο.

 

Screenshot_1media_146477383939275700_354266003383251_463274003383231_45810500

https://www.instagram.com/p/BEOA1CBiC_O/?taken-by=xeniadeli&hl=en

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *