TO ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΗ” ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

“Μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων”

 

 

 

 

“Τα τελευταία εικοσιτετράωρα γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με γνωστούς για τις ακροδεξιές τους απόψεις, διαδίδουν συκοφαντίες. Πρέπει να μπει ένας φραγμός σε αυτόν τον κατήφορο. Δεν τον αξίζει ούτε η χώρα ούτε οι θεσμοί της.

 

 

Ο Πρωθυπουργός έχει, με δική του απόφαση την αποκλειστική δικαιοδοσία για την ΕΥΠ. Οφείλει, λοιπόν, να απαντήσει για ποιο λόγο παρακολουθούταν ο Πρόεδρός μας, ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιείται το Predator σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων.

Την ίδια στιγμή, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν αναπτύξει την έσχατη γραμμή άμυνας. Μιλάνε για σύμπλευση-ταύτισή μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για ακόμη μια φορά είμαστε ξεκάθαροι. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μαζί επιχείρησαν να μας χρεώσουν κάθε δεινό της χώρας αποσιωπώντας τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009. Μαζί επί χρόνια εκτελούν σχέδιο για την ηθική μας εξόντωση και τον πολιτικό μας αφανισμό, προκειμένου να στήσουν αυτό το σκηνικό του κακέκτυπου διπολισμού.

Όμως, το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Κάθε μέρα και ισχυρότερο με τη δύναμη που του δίνει ο ελληνικός λαός”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *