ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΔΑΠΠΟΣ Greek Eco Project ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ

 

 

 

 

 

 

 

  “Υπόθεση εφήβων ήταν σήμερα το ο καλλωπισμός του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής για την πέμπτη ημέρα της «Εβδομάδας Γης», την οποία συνδιοργανώνουν ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Greek Eco Project.

Μαθητές των Γυμνασίων Φηρών και Μεσαριάς πήραν εκ νέου πινέλα και μπογιές και έδωσαν ζωντάνια και χρώματα τόσο στον οικίσκο του Πάρκου μας, όσο και στις ζαρντινιέρες όπου χθες φυτέψαμε βότανα και φυτά, δημιουργώντας το δικό τους πρωτότυπο μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και ομορφαίνοντας φυσικά ακόμα περισσότερο το χώρο.

Ευχαριστούμε για τη διάθεση, την έμπνευση και τη συμμετοχή τους μαθητές και τους καθηγητές των σχολείων και φυσικά τις διευθύνσεις τους για τη συνεργασία.

 

 

Στο μεταξύ, η «Εβδομάδα Γης» συνεχίζεται και το σαββατοκύριακο.

Αύριο στις 6 Μαΐου από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ενημερωτικά εργαστήρια, παιχνίδια και δραστηριότητες όπως παρουσίαση βιοποικιλότητας βυθού, ενημερωτικό σεμινάριο σχετικά με τον εξοπλισμό κατάδυσης και τους υποβρύχιους καθαρισμούς, κατασκευή κολιέ από πηλό, δημιουργία πινακίδων με οικολογικό περιεχόμενο και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδία και όχι μόνο.

Την Κυριακή 7 Μαΐου η «Εβδομάδα Γης» θα ολοκληρωθεί με ένα κυνήγι θησαυρού, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:30 στην Πλατεία Πύργου.

Σας περιμένουμε όλους.

“Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ο πιο γερός κρίκος της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος”. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *