ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΩΣ “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2019”

ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΝΑΞΟ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

ΖΑΝΕΤΙΔΗΣ_ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ“Σε Σαντορίνη και Νάξο βρέθηκε στις 16 και 17 Ιουλίου 2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κος Φιλήμονας Ζαννετίδης για τις ανάγκες συμπλήρωσης του φακέλου υποψηφιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιώργο Λεονταρίτη και τη Έπαρχο Σαντορίνης στην Σαντορίνη και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιάννη Μαργαρίτη στην Νάξο, είχαν συναντήσεις με τους φορείς των νησιών. Επίσης παραβρέθηκε και στο 7Ο Φεστιβάλ Πατάτας της Νάξου το οποίο αποτέλεσε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μαζί με την ΕΑΣ Νάξου και το Πολιτιστικό και Οικολογικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου.

Στην Σαντορίνη ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Σαντορίνης και Αντιδήμαρχο του Δήμου Σαντορίνης κο Μάρκο Καφούρο και με τον Διευθυντή της κο Ματθαίο Δημόπουλο.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κος Ζαννετίδης δήλωσε: «Η προσπάθεια για την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας συνεχίζεται. Είμαστε σε καλό δρόμο γιατί οι φορείς των νησιών μας και η κοινωνία αγκάλιασε αυτή την μεγάλη δράση εξωστρέφειας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συμμετέχουν με πολύ σημαντικές προτάσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.»

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *