ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

 

 

 

«Σχόλιο της ΚΟ Σαντορίνης του ΚΚΕ

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΔΣ ( ή όσων στο όνομα αυτού έγραψαν την ανακοίνωση) του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Εμπορείου (27/3/2018) για τις καταγγελίες κατά του ΚΚΕ για πράγματα που δεν είπε και δεν έγραψε στην ανακοίνωση που βγήκε στις 25/3/2018.

 

Ως ΚΚΕ δεν «χαρίσαμε» και δεν «χαρίζουμε» κανέναν, πόσο μάλιστα όλο το χωριό του Εμπορείου, στη Χρυσή Αυγή. Ούτε θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο χωριό της Σαντορίνης υποστηρίζει την πρακτική μιας μειοψηφίας, ούτε βέβαια πιστεύουμε ότι όσοι κάτοικοι του χωριού είχαν έρθει για την παρέλαση συμφωνούσαν με αυτά που συνέβησαν. Αντιθέτως θεωρούμε ότι καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες, όπως άλλωστε αυτό καλέσαμε να κάνει μαζικά ο κάθε κάτοικος του νησιού.

 

Ο καθένας χρειάζεται να βγάλει συμπεράσματα από την όποια στάση του ΔΣ που καταγγέλλει το ΚΚΕ με ανυπόστατες κατηγορίες και την ίδια ώρα δε λέει κουβέντα για το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και τις πρακτικές της, που κλείνουν την πόρτα, προπηλακίζουν και τρομοκρατούν μαθητές, καθηγητές, γονείς και κατοίκους του χωριού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *