Το Αμμούδι εκλιπαρεί για προσοχή

Ρεπορτάζ και βίντεο της Τατιάνας Σαββίδου

 

 

 

 

Για άλλη μια χρόνια βλέπουμε πως το hot spot της Σαντορίνης, το διαμάντι μας το Αμμούδι, είναι σε τραγική κατάσταση. Πρανή με κακοσυντηρημένα συρματοπλέγματα, κάγκελα να λείπουν σχεδόν σε όλον τον δρόμο με αποτέλεσμα να φοβόμαστε μην θρηνήσουμε κανέναν άνθρωπο, πεζοδρόμια σχεδόν ανύπαρκτα από τις φθορές που έχουν προκληθεί σε αυτά από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Το κερασάκι στην τούρτα οι στάσεις που υπάρχουν σε όλον τον Όρμο Αμμουδίου, οι οποίες δεν έχουν ένα παγκάκι να καθίσει κάποιος που έχει ανάγκη και φυσικά χωρίς κανένα σκέπαστρο να προστατευτεί από τον ήλιο η κάποια ενδεχόμενη κακοκαιρία. Μην ξεχνάμε πως στον Όρμο Αμμουδιού, γίνεται η επιβίβαση – αποβίβαση ανθρώπων από και προς τα σκάφη!. Από αυτήν την περιοχή θα περάσουν πολλοί επισκέπτες ώστε να απολαύσουν ποιοτικό φαγητό, το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και φυσικά θα φωτογραφηθούν πολλοί.

 

 

Δεν μπορεί ο ιδιωτικός τομέας να φροντίζει για όλα αυτά τα σημαντικά προβλήματα καθημερινότητας . Χρειάζεται η μέριμνα – αρωγή δήμου και περιφέρειας!

 

Βοηθήστε την κατάσταση. Αν δεν τελειοποιηθεί τουλάχιστον να βελτιωθεί στο μέγιστο βαθμό η εικόνα που βλέπουμε !

 

 

Όχι άλλο στον αυτόματο πιλότο η Σαντορίνη μας !.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *