ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MICROSOFT

ΕΝΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

 

 

 

” Δεν είναι η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο Σαντορίνης  έχει χρηιμοποιηθεί σαν πρόσθετο για προσομοιωτή πτήσης- ωστόσο,  αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά με τον δημοφιλέστατο Microsoft Flight Simulator.

Το πρόσθετο, το οποίο μπορεί κανείς να το αποκτήσει σε μία τιμή γύρω στα 20 €, έχει αναπτυχθεί από την εταιρία JustSim, η οποία έχει φτιάξει παρόμοια πρόσθετα για πάρα πολλά αεροδρόμια, και σχεδόν όλους τους γνωστούς εξομοιωτές πτήσης. Παραθέτουμε κάποιες σκηνές από τον εξομοιωτή, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι αν η απεικόνιση είναι ρεαλιστική, ή όχι…”. 

 

Το αεροδρόμιο μπορεί να φιλοξενήσει μεσαίου μεγέθους αεροσκάφη όπως οι σειρές Boeing 757, Boeing 737 και Airbus 320, καθώς και μικρότερα αεροσκάφη όπως τα Avro RJ, Fokker 70 και ATR 72. Οι προγραμματισμένες αεροπορικές εταιρείες περιλαμβάνουν τις Ryanair, Olympic Air και Aegean Airlines,”.

 

Άλλα αεροδρόμια στον ίδιο ψηφιακό προσομοιωτή, είναι: AirportHelsinki-Vantaa AirportReggio Calabria Airport, Bastia Poretta AirportMunich Airport, Paris Orly AirportNewcastle International AirportSankt Johann AirfieldDublin International Airport, and  Seoul City Wow.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *